Southampton ikuisesti ihollani

Eilen kävin ottamassa uuden tatuoinnin pitkästä aikaa. Mun oli tarkoitus ottaa seuraava tatuointi vasta monien vuosien kuluttua, mutta vaihtoon valmistautuessa ja täällä ollessa päätin, että haluan tästä vaihtoajasta ja Southamptonista muiston mun iholle.

Ja jee, siinä se nyt on! ♡
Reisitatuointiahan mä oon halunnut jo kauan ja oonkin ihaillut paljon erityisesti sellaisia isoja ja värillisiä kukkakuvioisia tatuointeja. En oo silti uskaltanut ottaa niin isoa ja näkyvää kuvaa, koska kyllä nää pienet tatuoinnit on sitten kuitenkin enemmän se mun juttu. Reisi myös paikkana voi olla vähän haasteellinen, koska se muuttuu elämän aikana tosi paljon ja on usein se ongelma-alue mm. selluliitin kanssa ja siksi harkitsin sitä tosi pitkään paikaksi näinkin pienelle kuvalle. Mutta sitten päätin, että olkoon, mä kadun jos en nyt ota reiteen tatuointia ja mitä sitten jos se ei näytä noin nätiltä enää joskus, muisto se silti aina on.
Southamptonista mun oli aika vaikea keksiä mitään minkä haluaisin ikuistaa iholle ja mietinkin sitä melkein päivittäin tänne tulon jälkeen hahah. Joku päivä kuitenkin googlailin Southamptonista kaikenlaista tylsyyksissäni ja silmiini osui nuo koordinaatit. Sitten mä olinkin jo ihan myyty. Tämä on se lyhyempi versio, ilman viimeisiä numeroita kun Southamptonin kohdalla ne ovat vain nollia.

Oon niin onnellinen tästä ♡
Onko teillä tatuointeja? Kiinnostaisiko teitä muuten postaus mun muistakin tatuoinneista? 🙂

×××
Snäpissä @ellimarias tämä näkyi ensimmäisenä ja siellä on myös vielä hetken lyhyt videonpätkä itse tatuoimisesta.

Lue myös

Vertailussa Better than sex -ripsivärit
Mikä Englannissa on paremmin?

Kommentoi