Sneak peek uuteen kotiin

id sneak peek uuteen kotiinMikä tekee kodista kodin? Mun mielestä oma rauha, itseni näköinen sisustus, koirat ja hyvä olo kodiksi kutsutun asunnon sisällä. Nämä kaikki kohdat tuntuvat täyttyneen jo täällä uudessa kodissa, ja mulla on fiilis että olen kotiutunut tänne supernopeasti. Keskenhän kodin sisustus edelleen on, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Muualta somesta jotkut ovat ehkä nähneet pieniä maistiaisia tästä uudesta asunnosta, mutta blogissa ei ole vilahtanut kuvia vielä ollenkaan! Siksi ajattelin jakaa teille tänään muutamia kuvia täältä, eli pieni sneak peek uuteen kotiin.

Uudessa kodissa mun lempijuttuja ovat valoisa ja avara makuuhuone, näkymät parvekkeelta ja olohuoneen iso, melkein lattiaan ulottuva ikkuna. Tämä koti on ihanan valoisa ja saan lähes joka aamu nauttia upeista auringonnousuista. Neliöitä tässä on vain 37, mutta se on just sopivasti mulle ja koirille. Ainoastaan sohvan kanssa on vähän tilahaastetta, sillä en tiedä mihin se oikein sopisi ja millainen sen tulisi olla. Sen vuoksi mulla ei sohvaa vielä olekaan, ja toistaiseksi kyllä pärjäilen helpostikin ilman sitä.

Muuton myötä olen koittanut tehdä isompaa inventaariota, ja iso kasa olisikin myytävää. Muutamia pieniä juttuja olenkin saanut jo onneksi eteenpäin, mutta paljon on vielä jäljellä, erityisesti vaatteita. Hauskaa miten uuden kodin myötä tulee hullu siivousvimma ja tekisi mieli konmarittaa kaikki pois 😀 Onneksi kuitenkaan tämä ei ole mun kohdalla johtanut uuden ostamisen tarpeeseenkaan, vaan olen tosi onnellinen miten vähillä hankinnoilla olen muutossa päässyt. Yhtäkään uutta huonekalua en ole ostanut ja hankinnat ovat lähinnä olleetkin uusia siivousvälineitä.

Mä olen ollut itseasiassa aika yllättynyt siitä, miten hyvin olenkaan viihtynyt yksin kotona. Vaihtoaikaa lukuunottamatta mä en ole koskaan asunut yksin ja se oikeastaan jännittikin. Olisiko mulla tyhjä olo tai tuntuisiko täällä liian hiljaiselta? Onnekseni ei kumpaakaan, vaan olen nauttinut tosi paljon tästä rauhasta ja omasta vapaudesta. Toki mulla on täällä koirat seurana ja taustalla on pyörinyt musiikkia useammin kuin koskaan, mutta tämä kaikki on tuntunut todella hyvältä.
Sellaisia nopeita ajatuksia uudesta kodista! Toivon, että saisin pian vaikkapa makuuhuoneen kokonaan valmiiksi, niin voisin aloittaa kunnon kotipostaukset sen esittelyllä. Ja jos sulla on jotain toiveita, mitä haluaisit kuulla, nähdä tai tietää uudesta kodista, kerro ihmeessä kommenteissa!Sneak peek uuteen kotiin – Miltä näyttää vaikuttaa näiden yksityiskohtien perusteella?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Buffalo Hearts -tennarit ja epätavallisen musta asu
Milloin on lupa olla onnellinen, jos otin sen toiselta pois?

Kommentoi