Pääsiäinen Jyväskylässä: Minkälaiset oli Laajiksen rinteet?


Meidän pääsiäinen kului tosiaan Jyväskylässä, Laajavuorella laskettelemassa, ja tässä teille iso kuvasetti kuluneista päivistä. Puhuttiin jo pitkään että lähdetään johonkin laskettemaan pääsiäiseksi, mutta sitten vasta aika lyhyellä varoitusajalla varattiin majoitus Jyväskylästä ja päätettiin suunnata sinne. Tavallisesti ollaan vietetty pääsiäistä isolla porukalla sukulaisten kesken, mutta kiva se oli näinkin!

 

Jyväskylä oli meille kaikille vähän vieraampi kaupunki, vaikka itse olenkin käynyt siellä pari kertaa. Perjantaina siis saavuttiin paikalle muutaman eksymisen jälkeen ja käytiin myös pikaisesti keskustassa. Mun mielestä oli tosi kiva, että laskettelureissulle pääsi näinkin lyhyen matkan päähän ja lyhyt meno- sekä paluumatka oli ihan huippujuttu. Jos tykkäätte lasketella, niin mä ainakin suosittelen kovasti myös näitä etelässä olevia pienempiä keskuksia, vaikkapa viikonloppureissuja varten. Ei ne Lapin keskuksia voita, mutta ovat silti tosi symppiksiä ja niillä voi helpottaa nopeasti lasketteluikävää.

 

Majoituttiin muuten ensimmäistä kertaa Airbnb-majoituksessa. Ja no, toisaalta se oli hyvä ja toisaalta taas ei 😀 Vähän pohdin vielä tekisinkö omaa postausta tästä ensimmäisestä Airbnb-kokemuksesta, ja hei kertokaa ihmeessä jos teitä kiinnostaisi sellainen! Kokemus ei nimittäin tosiaan ollut sellainen mitä odotettiin…

 

Jyväskylän Laajavuoren keskuksessa laskettiin siis kahtena päivänä, lauantaina ja maanantaina. Rinteet olivat yllättävän hyvässä kunnossa ja rinteet sekä hissit oli fiksusti järjestelty. Vähän lyhyitähän rinteet olivat, mutta kuitenkin mun mielestä sellaiset perusrinteet kun otetaan huomioon näinkin eteläinen sijainti. Laajiksessa oli kivasti kaksi parkkia, iso ja myös junnuparkki, mikä on aina iso plussa. Itse kun en uskalla isoihin parkkeihin mennä, mutta junnuparkeissa saatan uskaltaa kokeilla jotain pientä reiliä tai vastaavaa 😀 Tykkäsin myös että rinnevalikoimassa oli luonnonlumirinne! Kauheasti eroa siinä ei muihin rinteisiin ollut, mutta rinteen alkupäässä huomasi lumen olevan muutakin kuin tykkilunta.

Tuossa aika lähellä Laajista sijaitsee myös Häkärinteet, jossa käytiin sunnuntaina! Siellä rinteet olivat hyvin samanlaiset kuin Laajiksessa, mutta crossirinteet olivat meille uusia tuttavuuksia. Häkärinteillä vaikutti olevan paljon muutakin aktiviteettia, ja itse jopa suosittelisin Häkärinteitä enemmän kuin Laajista.

 

Muuten meidän pääsiäiseen kuului muun muassa Pannukakkutalon pannukakut, paljon Kinder-suklaamunia, pari leffaa, tosi epätyypillistä pääsiäisruokaa, yhdessä pelaamista ja ihan älyttömästi naurua. Mä itse nukuin todella paljon, ja yhtenä iltana nukahdinkin sohvalle jo heti kahdeksan jälkeen. Ilmeisesti ulkoilma ja muu stressi vaati veronsa 😀 Saunaankin mun oli tarkoitus mennä, mutta ehkä se oli parempi jättää välistä ja nauttia unista. Mun mielestä tämä pääsiäinen oli siis tosi onnistunut, vaikka se poikkesikin hyvin paljon meidän perinteisestä pääsiäisestä. Toivottavasti teilläkin oli ihana pääsiäinen ♡

 


 

Millainen pääsiäinen sulla oli?

 


×××
Mulla on kirppispyötä vielä 7.4. asti Kirpparilla.fi -kirppiksellä, joten käykäähän tsekkaamassa jäljellä olevat tavarat ja myös osallistumassa arvontaan täällä!

 

Lue myös

Viikon positiiviset
Mun tatuoinnit: Mitä ne merkitsee?

Kommentoi