Lomaostokset

Mun lomaan kuului tosiaan taas kaikenlaista menoa, kuten näitte täältä ja kävinkin monessa eri kaupungissa. Mukaan tarttui muutamia kivoja juttuja, joten tässä nyt ostoksia sen mun kahden viikon loman ajalta.
Helsingissä käytiin ainoastaan Zarassa, ja tein siltä tosi hyviä löytöjä! Yksi niistä oli tämä tekonahkatakki, jonka bongasin lastenosastolta. Lastenosastot on mun pieni kikka, koska niistä voi löytää kivoja juttuja ja usein ne maksavatkin paljon vähemmän kuin tavallisella naistenosastolla. Mulla on siis kyllä musta tekonahkatakki jo ennestään, mutta se on alkanut hajota ja erityisesti hihansuista alkaa se tekonahka lähteä irti joten uuden aika alkoikin olla jo. Tykkään ihan älyttömästi mun vaaleansinisestä takista, ja halusinkin nyt mustastakin tällaisen bikertyylisen.

Zarasta löysin myös tämän ihanan mekon! Tää oli ihan rakkautta ensisilmäyksellä, enkä malta oottaa että voin pukea tämän päälle. Näen mekon jo varsinkin pikkujouluissa (hehe oonko liian aikaisessa), treffi-illassa korkkareiden kanssa ja vaikka ihan arkenakin rennompien kenkien, esimerkiksi tennarien kanssa.

Nämäkin molemmat housut löytyivät Zarasta. Raitahousut näkyivätkin jo täällä asukuvissa, mutta tosiaan ostin myös vaaleanpunaiset kevyet housut. Se mun vaaleanpunainen midihame on ollut tänä kesänä niin älyttömän kovalla käytöllä, että totesin tarvitsevani samansävyiset housutkin 😀 Pienin jäljellä oleva koko oli M, joka oli mulle jonkun verran liian iso mutta mun oli silti pakko ostaa nämä. Pliis sanokaa etten ole ainoa joka tekee tätä…?? Mutta kuitenkin, löysin nämä samaiset housut Zadaasta XS-kokoisina ja odottelen niitä saapuvaksi. Päätän sitten niiden väliltä kummat on paremman kokoiset, ja laitan toiset myyntiin vink vink.

Asuntomessuilta löysin vihdoin lightbox-taulut! Ostin näitä siis kaksi, tämän kuvassa olevan A4-kokoisen ja pienemmän, ehkä tästä 1/4 -kokoisen taulun. Netissä tää normaalin kokoinen taulu saattaa maksaa joissakin paikoissa jopa 30-40 euroa, mutta tuolta messuilta tämä lähti mukaan 16 eurolla, joten en olisi voinut olla iloisempi tästä säästöstä 🙂

Tallinnan reissulta ostin vain nämä. Laivalla sorruin ostamaan tämän Starskin VIP ”kultanaamion” ja ootan innolla testaamista! Kiinnostaisiko teitä sitten tarkempi esittely tästä? 🙂 Tallinnan puolelta Superalkosta ostin Avivan Pink Gold -pullon koristeeksi. Mä en oo sitä tyyppiä, joka raahaa Superalkosta lavoittain alkoholia mukaan, viime kerrallakin taisin ostaa lavallisen kolatölkkejä vaan hah 😀 Silti, kesän aiemmalta risteilyltä ostin nätin ruusukultaisen skumppapullon ihan vaan koristeeksi ja tää Aviva sopii musta tosi kivasti sen viereen.

×××
Usein mun ostoksia vilahtelee ensimmäisenä snäpissä, joten jos erityisesti ne kiinnostaa, kannattaa seurata mua myös siellä @ellimarias 🙂
Rumia kuvia ihanista paikoista
Liian isot housut + vaihtoupdate

Kommentoi