Koko asu Zadaasta

id koko asu ZadaastaMoikka ja kivaa tiistai-iltaa ♡ Mulla on ollut melko työntäyteinen alkuviikko. Eilen olin lähes koko päivän menossa ja tänään taas olen pitänyt kunnon kotitoimistopäivän, johon kuului myös paljon kuvasisältöjen tuottamista. Huh! No mutta, pitkästä aikaa hypätään ihan perinteisten asukuvien pariin, kun haluan saada purettua taas valtavaksi kertynyttä kuva-arkistoa. Nämäkin kuvat on otettu jo heinäkuun puolella, mutta haluan saada ne julki ennen kelien viilenemistä. Otsikossa koko asu Zadaasta muuten huijaan hieman, asun hame ja paita ovat kyllä Zadaasta, mutta asusteet eivät.Tämä yhdistelmä oli mulla päällä ensimmäistä kertaa ja tykkäsin siitä välittömästi. Tuollaista valkoista paitaa mustilla solmittavilla nauhoilla mä olen kuolannut ja etsinyt ihan superkauan, mutta juuri täydellistä ei vain ole koskaan tullut vastaan. Nyt sitten toukokuussa löysin tämän yksilön Zadaasta ja silloisen yhteistyön tiimoilta kotiutin paidan. Tuo paita onkin päässyt sen jälkeen kovalle käytölle, joten se todellakin oli tarpeellinen hankinta. Se tuntuu sopivan täydellisesti siisteihin toimistolookkeihin, toimisi juhlassakin mutta voin pukea sen päälle rennompiinkin asuihin.

Paidan kaveriksi valitsin Marimekon hameen. Se on Zadaa-löytö, olisiko vuoden vai kahden takaa. Hame on aivan ihana, ja tykkään erityisen paljon tuosta leveämmästä helmakaistaleesta. Mustavalkoraidallinen on myös tosi ajaton ja tekee hameesta helpon yhdisteltävän. Tätä hametta tulee kaikesta huolimatta käytettyä melko vähän, sillä varsinkin tuulisella kelillä se on ehdoton no, jos ei halua kokea marilyneitä 😀
Jalkaan puin ihan vaan perus Conssit, jotka ovat olleet taas kerran koko kesän käytetyimmät kengät. Musta tuntuu että unohdan niiden olemassa olon aina syksyllä, ja loppukeväästä taas löydän ne uudelleen. Sitten en pariin kuukauteen käytä melkeinpä ollenkaan muita kenkiä ja sama kierre jatkuu 😀 Hiuksia en tuona päivänä jaksanut laittaa, joten päähän eksyi kaunis helmipanta. Pannat ovat niin helppoja huonojen hiuspäivien pelastajia! Hiuslookista tulee heti mietityn oloinen, vaikka oikeasti kampaukseen ei olisi nähty sitten yhtään vaivaa.
paita 2ND HAND
hame 2ND HAND
kengät CONVERSE

Koko asu Zadaasta – Mitäs pidit tästä 2nd hand asusta?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa?


Lue myös

XCryo huippukylmähoito - Mitä, miksi, miten?
Lahjaideana rannekello - Kannusta rohkenemaan

Kommentoi