Kesän suloisin mekko ja morkkis kenkähankinnasta

idsuloisinmekkoKivaa keskiviikkoa kaikille! Mun piti tulla kirjoittelemaan jo eilen, mutta uusimman IGTV-videon editointi vähän venähti ja saatiin vielä kaiken lisäksi pieni äksidentti aikaan koirien kanssa. Kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin ja täällä ollaan taas! Koitan saada viimeisteltyä tämän postauksen hyvin pikaisesti, sillä me ollaan vielä tänään suuntaamassa perinteiden mukaisesti kesäteatteriin 🙂
Tämän postauksen keskiössä on tuo kuvissakin näkyvä asu, eli hei ensimmäiset asukuvat Pariisista! Nämä lähtikin nyt liikkeelle ihan kronologisessa järjestyksessä, sillä kyseessä todella ovat ensimmäiset asukuvat jotka reissussa kuvattiin. Tätä asua lähdin koostamaan tuon aivan valloittavan mekon ympärille, jonka halusin ehdottomasti mukaan Pariisiin.
Ostin kyseisen mekon viime vuonna Venetsian matkaa varten, mutta harmikseni olin tilauksen kanssa vähän myöhässä eikä mekko ehtinytkään matkaan. Muistan viime kesänä etsineeni kovasti tällaista ruskean ja beigen sävyistä mekkoa, joka olisi helppo heittää kesäpäivänä päälle. Tässä mekossa ihastuin noihin röyhelöihin ja tuohon niin suloiseen pitsikaulukseen. Kauniita pieniä yksityiskohtia, jotka kuitenkin ovat iso osa mekon yleisilmettä. Mielestäni tämä on kesän suloisin mekko, mutta samalla se on todella tyylikäs.
Mekon kaveriksi halusin hillityt asusteet, jotka kuitenkin toistaisivat mekon sävyjä. Laukuista nappivalinta oli tuo pieni Chanel, joka sopi myös Pariisin teemaan aivan täydellisesti. Laukku ja mekko eivät ole täysin sävy sävyyn, mutta mun mielestä se ei haittaa tässä ollenkaan.

Kengät ovat yksi heräteostos toukokuulta. Ihastuin espadrillos-kenkiin kevään aikana ja vähän varovaisesti katselin sellaisia kaupoista. Tarkoitus ei ollut kuitenkaan hankkia sellaisia omaksi, sillä mun kenkävarastot ihan oikeasti pullistelevat hyllyillä. Mä en olisi tarvinnut näitä kenkiä, ja vaikka ne ovatkin todella söpöt ja saavat varmasti käyttöä, mun on myönnettävä että tunnen näistä aika isoa morkkista. Kyseessä oli tosi halpa ostos, mutta silti tarpeeton hankinta. Joka tapauksessa, näillä kengillä on tosi helppo kävellä ja ne istuvat loistavasti tuon mekon kaveriksi. Mun makuun ne ovat myös sopivan näyttävät sekä neutraalit yhtä aikaa.mekko H&M
laukku CHANEL
kengät BERSHKA
helmipinni UR&PENNKesän suloisin mekko – Mitä pidät tästä kesäisestä asusta?
×××

Joko tykkäät blogista Facebookissa?


Lue myös

Ensikosketus Pariisiin - Kuvapäiväkirja Pariisista
Viime hetken asuvinkit juhannukseen - Nämä jokaisen on helppo toteuttaa

Kommentoi