Joulusisustus kotona: Kuinka joulu näkyy meillä tänä vuonna?

Toteutin syksyllä tämän postauksen, jossa kerroin kuinka syksy näkyy meillä kotona sisustuksessa. Syksy sai väistyä joulun tieltä jo kuukausi sitten, joten eiköhän kurkata miten joulu näkyy meillä!

 

Joulukuusi totta kai, tämä kaivettiin varastosta ensimmäisenä! Ostin tämän valkoisen kuusen muutama vuosi sitten, mutta en muista enää kuollaksenikaan mistä. Prismasta ehkä? Siihen hankin tuolloin kultaiset ja punaiset pallot, enkä ole kokenut tarpeelliseksi vaihtaa niitä. Tähteä meillä ei ole, joten tänä vuonna keksin korvata sen valkoisella tonttulakilla 😀 Toimiiko?

 

Kuusen alla meillä on tuollaisia pieniä söpöjä paketteja, jotka hankin muistaakseni viime vuonna Ikeasta. Mukaan kuusen alle pääsi myös ihana tonttu.

 

Kuusen alla me pidetään myös noita kahta taljaa. Miksi ne ovat päällekäin? Siksi, kun tuo ruskea osoittautui vaaralliseksi kun Misha maastoutui sinne niin hyvin ja meinattiin astua päälle… 😀 Tuolla takana näkyy maljakossa ihania teko-oksia. Ne ovat peräisin Finnmarista, ja mulla on tuossa kultaisia, valkoisia ja helmikoristeltuja oksia. Tuo on yksi mun lempijutuista kotona tällä hetkellä!

 

Nämä söpöt lasinaluset löysin pari vuotta sitten H&M:stä. Nyt myös samalla huomasin, että unohdin kuvata jouluiset koristetyynyt! Toisessa niistä on samanlainen teksti kuin lasinalusissa ja toinen on punavalkoraidallinen.

 

Matalan vitriinikaapin päälle siirsin puisen FanniK:n tarjottimen ja sen päälle hankin ihanan ruusukultaisen minikuusen. Sen alle pääsi söpö pingviini.

 

Tämän ihanan lumilyhdyn ostin Prismasta. Siihen saa valot ja mun mielestä toi on supernätti! Se myös käy niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

 

Lopuksi vielä nämä kaksi, jotka ovat ehdottomia suosikkeja teko-oksien lisäksi! Nämä hankin suunnitellusti Black Fridayna, ja kyseessä ovat tosiaan Aarikan tonttuja. Näistä on haaveiltu niin kauan ja nyt meillä on olohuoneen pöydällä söpö tonttuparivaljakko 🙂 Tuo valkoinen on mun mielestä tyylikkäämpi, mutta punainen taas on niin ihanan jouluinen.

 

Joulusisustus kotona – Miten teidän kotona näkyy joulu?

 


×××
Muista, että voit tykätä blogista myös Facebookissa! Siellä on arvonta käynnissä vielä perjantaihin asti ♡

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Syksy saapui kotiin
× Vaaleanpunainen matto olohuoneen katseenkääntäjänä
× Ted Baker A Night on the Tiles – Ted Baker laattojen lanseeraus
 

Lue myös

Syksyinen asu Vaahteranmäellä: Neule + midihame
Ultimate gift guide for her

Kommentoi