Hiukan söpömpi kamera

Mun loma alkoi aika kivoissa merkeissä, viikonlopun vietin äidin luona kotikaupungissa kavereita treffaten ja eilen tehtiin reissu Tuuriin. Nyt on sitten sekin yliviivattu ”pakko tehdä joka kesä” -listalta! Tuurista tullessamme bongasin Verkkokaupan sivuilta tämän kuvissakin näkyvän ihanuuden, ja kierrettiin sen kautta.

Kyseessä on siis Olympuksen kameranauha, jollaista olen himoinnut jo pitkään mutta nyt matkalla tylsyyksissäni päädyin etsimään sitä. Onneksi Verkkokaupasta löytyi, joten tällaisen mun kaltaisen hätähousun ei tarvinnut kauaa odotella 😀 Valitsin tuon kultaisen version, mutta kotona tajusin kameran metallien olevan hopeisia… Omaa silmää tää häiritsee jonkun verran, mutta toisaalta omissa asusteissa käytän kuitenkin enemmän kultaa. Hintaa tällä oli 26,90€, joten ei iso investointi!

Mutta eikö olekin suloinen! Nyt tulee varmasti kannettua kameraakin useammin mukana kun se miellyttää omaa silmääkin enemmän 😀 Oletteko te tuunailleet kameroitanne?
×××
Harkitsen myös uuden objektiivin ostoa, ja kaipailisinkin teiltä vähän vinkkejä ja suosituksia. Kertokaahan siis millaisia objektiiveja teillä on (polttoväliltään ja valovoimaisuudeltaan) ja kyseessä ei tarvitse olla just Olympuksen linssi! 🙂
Bloggaaja, erottuuko blogisi tarpeeksi?
6 juttua viime päiviltä

Kommentoi