Mitä ostin Englannista?

Englannin reissulla mä shoppailin taas enemmän kuin pitkään aikaan. Vähän havahduinkin siihen, että koko kevään ja alkukesän aikana ei ole tullut shoppailtua oikeastaan ollenkaan. Olen ostanut toki joitakin yksittäisiä juttuja, mutta varsinainen kaupoilla käyminen on jäänyt minimiin. Ja hyvä juttuhan se vaan on, mieluummin mäkin säästän rahat isompiin juttuihin tai vaikka sitten shoppailen ulkomailla, jos sitä jossain ”täytyy” tehdä.

 

No mutta, puhuin jo aiemmin Englannin ostosten esittelystä, joten nyt on sen vuoro. Heti ensimmäisenä haluan esitellä nämä uudet superihanat Coca-Cola -vaatteet! Oon näistä niin innoissani, ja minut tuntevat tietää mun rakkauden Coca-Colaa kohtaan, joten voitte vaan kuvitella miten menin pähkinöiksi kun näin tämän Forever21:n kokismalliston.

Tässä on siis valkoinen väljä farkkutakki, jossa on takana punainen logo. Tuo on miesten malli, mutta ehkä just se tekee siitä niin ihanan. Ostin myös punaisen kokistopin ja tuon kokouikkarin. Mä olen niin pitkään etsinyt täydellistä punaista kokouikkaria, mutta tämä kokisversio on niin paljon ihanampi kuin mitä olinkaan etsinyt!

 

Meikkien puolella tein tällaisia löytöjä. Tuota kulmakynää etsin jokaisesta vastaantulleesta Superdrugista, sillä just toi mun sävy oli aina loppu. Kuitenkin viimein löysin yhdestä liikkeestä noita jopa kaksi, joten ehdottomasti ostin ne mukaan. Tuo on kuitenkin mun mielestä yksi parhaista kulmatuotteista ikinä, ja hei hintaakin taisi olla se kaksi tai kolme puntaa.

Mä olen viime aikoina tykännyt tosi paljon Macin ripsiväristä, jonka esittelin myös suosikit-postauksessa, mutta mun oli pakko ostaa Englannista yksi tämä MUA:n ripsiväri. Se on nimittäin myös superhyvä, ja maksaa vaivaiset kaksi puntaa. Heräteostoksina nappasin mukaan myös Revolutionin söpön Unicorn-huulipunan sekä ihanan sydänposkipunan.

 

Tuo Real Techniquesin Brush Crush -mallisto on mun ehdoton lemppari kaikessa suloisuudessaan. Multa löytyy jo entuudestaan muutama sen malliston sivellin, mutta nyt ostin Englannista kolme lisää, koska ne ovat siellä hieman halvempia kuin Suomessa. Mulla taitaakin pian olla näistä siveltimistä koko setti 😀

Forever21:stä lähti mukaan tuo yksi tämän kuvan musta lammas. Se oli niin söötti, etten voinut vastustaa ja mun mielestä se sopii kivasti noiden muiden siveltimien kaveriksi.

 

Hih, sitten tämä ihanuus! Tämä taisikin olla ainoa ostos, jota ihan varsinaisesti lähdin hakemaan ja huh, se olikin vaikein löytää. Kyseessä on siis Louis Vuittonin Agenda -kalenterin kuoret pienemmässä mallissa ja Azur-kuosissa. Kalenteri mulla olisi pitänyt olla jo koko kevään, mutta nyt se on vihdoin siinä. Sain tähän myös ihanan nimikirjainpainatuksen, milläs muullakaan kuin pinkillä värillä ♡

 

Tuon farkkuhaalarin löysin vähän tylsästi H&M:stä, mutta damn tuosta on tullut ihan mun lempparivaate! Niin helppo ja yksinkertainen. Kuvassa ei nyt näy, mutta tuon haalarin lahkeet on vähän revityt ja tykkään siitä tosi paljon.

Starbucksista ostin vihdoin nuo pienet Lontoo ja Englanti -mukit. Ne mun piti ostaa jo vaihdossa, mutta unohdin heh 😀

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä aivan ihana vaaleanpunainen Ted Bakerin reppu ♡ Löysin tämän lentokentältä ihan mielettömästä alesta, joten en voinut vastustaa sitä. Ja hei, tää onkin ollut paras ostos pitkään aikaan. Matkan jälkeen olen käyttänyt tätä päivittäin ja se on syrjäyttänyt täysin mun aiemman arkilaukun. Reppu on niin paljon kätevämpi ja todella paljon parempi kantaa esimerkiksi hartioiden kannalta.

 

Englannin ostokset – mitäs mieltä olet näistä?

 


×××
Voit liittyä lukijaksi helposti Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Teatteriasu Englannissa: Röyhelöä, leveälahkeiset housut ja lierihattu
× Englannin matkan kohokohdat
× Asu syksyn kotikulmilta: Ihan Barbiena Southamptonissa
 

Lue myös

Teatteriasu Englannissa: Röyhelöä, leveälahkeiset housut ja lierihattu
4 sovellusta, jotka sinun kannattaisi ehdottomasti ladata puhelimeesi

Kommentoi