CaseApp arvonnan voittaja

Hyvää keskiviikkoiltaa! Mulla on täällä keskiviikot aina vapaat ja tänään vapaapäivä onkin kulunut rauhallisissa merkeissä vaan kotosalla. Oon saanut silti hoidettua alta pois tehtäviä juttuja, suunnitellut postauksia, opetellut käyttämän Photoshopia ja Lightroomia sekä muutenkin oon onnistunut olemaan hurjan tehokas, haha. Seuraavaksi mun pitäisi vielä pureutua pariin koulutehtävään, ja toivottavasti jaksan vielä keskittyä niihin. Oon myös todella innoissani viikonloppuna saapuvista mun ekoista Southamptonin vieraista ja tiedossa onkin siis varmasti kaupungin kiertelyä ihan kunnolla, jee!
Arvoin tänään CaseApp -arvonnan voittajankin, ja arpaonni suosi tällä kertaa Emmaa (emma.sini@…)! Paljon onnea, otan sinuun yhteyttä lähipäivinä 🙂
Kiitos paljon kaikille osallistuneille ♡ Ja jotta voisin tarjota teille kaikille jotain, CaseAppilta saa nyt 20% alennusta koodilla  ELLI20 . Käyttäkää ihmeessä jos sieltä löytyi jotain mieleistä!

×××
Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi 🙂

Lue myös

Ihan fanityttönä
Kulttuurishokki: Alkuihastus

Kommentoi