Alkuvuoden kauneussuosikit

id alkuvuoden kauneussuosikit

Tuotteet saatu pr-lahjoina.Mä en olekaan aikoihin esitellyt mitään suosikkeja täällä blogin puolella, ja tänään ajattelin tehdä siihen muutoksen! Nyt alkuvuonna mulle onkin kertynyt uusia kosmetiikkatuttavuuksia ja olen löytänyt myös paljon suosikkeja. Kaikkia uusia testattavia tuotteita en aina ehdi esittelemään perusteellisesti blogissa, vaan usein ne saattavatkin vilahtaa ennemmin Instagramissa. Suosikeiksi nousseet ehdottomat lempparit kuitenkin haluan tuoda esille myös täällä, joten tässäpä mun alkuvuoden kauneussuosikit.


Alkuvuoden kauneussuosikit – Meikit
Ehkäpä suurin meikkisuosikki on ollut tämä IsaDoran Skin Beauty -meikkivoide, josta mainitsin nopeasti täällä. Tämä meikkivoide jättää ihon todella kuulaaksi ja on todella samettisen tuntuista levittää. Tykästyin myös tosi paljon sävyyn, sillä kerrankin löytyi mulle tarpeeksi vaalea sävy näistä edullisempien meikkibrändien valikoimista 😀 Tätä on myös helppo kerrostaa ilman että lopputulos jää kakkumaiseksi, ja sillä tavoin peittävyyttä voi säädellä itse.
Huulissa mulla on eniten näkynyt tätä MaxFactorin huulilakkaa, sävyssä 015 nude glory. Sävy on kivan neutraali, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Huulille jää matta lopputulos, mutta tämä ei kuitenkaan kuivata huulia korpuiksi. Tätä on myös helppo lisätä tarvittaessa huulille, vaikka pysyvyys onkin tosi hyvä hinta-laatusuhteeseen nähden.
Tämä tuote nousi ehdottomaksi suosikiksi jo viime vuoden puolella, mutta loppuun käytin sen nyt alkuvuodesta. Kyseessä on Kicksin Seductive Lift -ripsiväri, ja rehellisesti tämä on paras ripsari jota olen pitkään aikaan käyttänyt. Sen myös huomasi muut mun ympärillä, sillä en ole koskaan saanut niin paljon kehuja mun pitkistä ripsistä tai uteluita siitä onko mulla ripsienpidennykset tai kysymyksiä siitä mitä ripsiväriä käytän, kuin mitä tätä käyttäessäni 😀 Tämä tekee ripsistä jotenkin älyttömän pitkät, erottelee superhyvin ja tekee ripsien lookista tuuheamman. Myös mun suoraakin suoremmat ripset pysyivät nätisti kaarevina taivutuksen jälkeen tämän avulla. Tätä voisin hehkuttaa maasta taivaaseen vaikka viikon, ja olen edelleen aika äimistynyt että näin täydellinen tuote on olemassa.
Myös IsaDoran uusi Velvet Touch -kivipuuteri teki muhun ison vaikutuksen. Tämän myötä olen taas vuosien jälkeen lisännyt puuteria vipan kanssa, mikä on itselleni iso askel, haha! Joka tapauksessa, tämä puuteri hoitaa asiansa juuri kuten kuuluukin; se kesti avantouinnit ja pikaisen saunassa istumisen sen jälkeen, kestää sateen ja tuiskeen, sillä on helppo korjailla naamaa pitkin päivää ja puuteri tekee lopputuloksesta matan ja pitää sen sellaisena. Tämä onkin kulkenut mulla tiiviisti laukussa mukana.
Viimeisenä meikkisuosikkina haluan nostaa esiin Laura Mercierin luomivärikynän. Tämä onkin ollut mulla käytössä jo viime kesästä lähtien ja tästä on tullut ihan luottotuote. Tätä sipaisen luomille jos haluan huomaamattoman, mutta edes hitusen juhlavamman lookin tai jos haluan meikkiin jotain pientä kimalletta, mutta aikaa on vain minuutti. Tämä mun on shimmerinen sävy rosegold.


Hiustuotteet
Tämä tuote sai mun tajunnan melkein räjähtämään. Kyseessä on Maria Nilan uutuus Cleansing Powder, ja itseasiassa sain tämän käyttööni vasta viime viikolla. Se kuitenkin vei jalat heti alta enkä enää koskaan halua olla ilman tätä. Kyseessä on kuivashampootuote, joka tavallisesta poiketen on siroteltavan puuterin muodossa. Tämä on melkein kuin talkkia, jota olen itsekin aikoinaan käyttänyt kuivashampoona. Lopputulos tällä on ihan mieletön, kun puuteri refreshaa hiukset täydellisesti. Rakennetta ja muotoilevaa efektiä tällä ei saa kuten muilla kuivashampoilla, mutta itse en niitä edes kaipaa. Tämän avulla olen saanut tarvittaessa venytettyä hiusten pesuväliä huimastikin.
Toinen hiustuotelemppari on myös kuivashampootuote 😀 Tämän Style Dryn sain jo loppuvuodesta ja tämä onkin kulkenut aina reissuilla mukana. Kyseessä on myös niin ikään puuterimainen tuote, mutta tässä tuote on meikkipuuterin tapaan kivipuuterimuodossa ja tuotetta lisätään hiussudilla. Peilin avulla tuotetta on helppo lisätä vaikka kesken päivän ja tämä kulkee laukussa mukana helposti. Puuteria lisätään aivan hiusten tyveen ja tälläkin saa nopean hiusten freesauksen aikaan hetkessä.

Muut tuotteet
Alkuvuoden käytetyin tuoksu on ollut aivan ihana Miss Kayn Cutie Pie. Tämä on ihanan makea, joten se sopii mun mielestä täydellisesti alkavaan kevääseen. Miss Kayn tuoksut ovat kaikki näitä vähän pienempiä pulloja ja idea onkin, että tuoksua olisi helppo vaihtaa vaikka päivittäin fiiliksen mukaan. Multa löytyykin näitä pari muutakin, mutta tämä tyttömäinen Cutie Pie on ollut ehdoton luottotuoksu.
Suihkugeeleistä rakastuin eniten tähän The Body Shopin loppuvuoden kausituoksuun, Juicy Pear. Tässä suihkugeelissä on vastustamaton päärynän ja vaniljan tuoksu ♡ The Body Shopin korkealle laadulle ominaisesti tuoksu jää hennosti iholle suihkun jälkeenkin.Mitkä olisivat sinun alkuvuoden kauneussuosikit?
×××

Jos muut testattavat uutuudet kiinnostaa, kannattaa pitää silmällä mun Instagramia!


Lue myös

Talvinen neulemekko - Tämän talven suosikkiasuni
Kuulun riskiryhmään - Pelottaako koronavirus?

Kommentoi