10x ajatuksissa just nyt: Pinnallisia vai syvällisiä postauksia?

Kuvat © Helmi Hytti

Viime aikoina oman blogini sisältö on ollut ainakin mun mielestä kovin pinnallista. Olen jakanut asukuvia hyvään tahtiin, puhunut sisustuksesta ja kirjoittanut Venetsian reissusta sekä tapahtumista. En ole pitkään aikaan avannut täällä sitä tavallisinta arkeani, muuta kuin huikkaamalla järkyttävästä kiireestä. En kuitenkaan halua blogini olevan liian asiapainotteinen, joten otetaanpa tähän väliin kevyt katsaus mitä ajatuksissa just nyt pyörii ja mitä mun arkeen kuuluu.

 

Ajatuksissa just nyt…

× Meillä näyttää siltä, kuin oltaisiin juuri muutettu enkä todellakaan tiedä saadaanko kotia siistiksi ikinä 😀 Minuun iski valtava sisustuskärpänen ja olenkin nyt halunnut heittää melkein koko kodin uusiksi. Käynnissä olevat projektit ovat luoneet sotkua ja epäjärjestystä, ja ootan vaan koska kaikki on vihdoin valmista.

× Zadaa-kirppistely on sujunut älyttömän hyvin! En olisi koskaan uskonut, että kysyntä olisi noin suurta. Ihanaa, kun itsellä käyttämättä jääneet jutut saavat uuden kodin.

× Kävin pitkästä aikaa leffassa. Ihan parasta, kuinka paljon siitä rentoutuikaan ja miten hyvä mieli siitä tuli. Ehdittäisiinpä käymään elokuvissa taas yhtä usein kuin vuosi, pari sitten.

 

× Tilasin vihdoin läppärilaukun. Se oli kalliimpi mitä ensin ajattelin, mutta tuo on yksi tarpeellisimmasta ostoksista pitkään aikaan. Ensi viikolla mulla nimittäin pitäisi kulkea läppäri mukana päivittäin.

× Edelliseen viitaten, ensi viikko tulee olemaan kunnon tappoviikko. Sitä seuraavan olen nimittäin reissussa, joten mulla on viikko aikaa hoitaa kaikki jutut valmiiksi. Tarkoitan siis viikon blogipostauksia, kaikkien töiden tekemistä valmiiksi reissuviikon edestä, kirjan lukemista, raportin tekoa, lomakkeiden täyttämistä ja mitähän kaikkea vielä.

× Musta on ihanaa, kun olen saanut sovittua pitkästä aikaa niin monet treffit kavereiden kanssa! Pienet ja lyhyetkin treffit ovat ihanat tässä kaiken härdellin keskellä.

 

× Kuten ehkä huomaatte, olen löytänyt just mulle sopivan tahdin bloggaamiseen. Uusi postaus ilmestyy nykyään joka toinen päivä! Välillä inspiraatiota kirjoittamiseen olisi enemmänkin, mutta kuvat uupuvat liian usein, joten tämä on hyvä tahti.

× Bloggaamisesta puheenollen, musta on mahtavaa miten lukijamäärät ovat lähteneet syksyn myötä nousuun! Kommentointi sen sijaan on vähentynyt todella paljon, mutta toisaalta, onhan myös mun vastaaminen kommentteihin hidastunut rajusti. Anteeksi ♡

× Mä nyt ilmeisesti saan kuin saankin jatkoa toiselle työlleni! Se on niiiiiin parasta, koska tämä kyseinen työ on sitä, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessakin.

× Olen aloittanut jouluintoilun. Onko nyt jo syyskuun lopulla ok pitää tonttu-korviksia hahah?

 

Mitä sun arkeen kuuluu?

Jotta saataisiin vähän elävöitettyä kommenttikenttää, kerro mitä sun arkeen kuuluu! Lupaan vastata kommentteihin vielä tänä viikonloppuna ♡

Juuri eilen näitä kuvia ottamassa juteltiin Helmin kanssa siitä, kuinka kuulumispostaukset eivät enää oikein kiinnosta blogimaailmassa. Mä olenkin siksi ajatellut jättää näitä enemmän pois, mutta ehkä tämä tällaisessa vähän erilaisessa muodossa meneekin, ainakin nyt kaiken muun pinnallisuuden ohessa? Näistä kuvista ja Helmin kanssa käydystä keskustelusta inspiroiduin kirjoittamaan tämän postauksen, ja ainakin itse tykkäsin sitten kuitenkin pitkästä aikaa. Mitä mieltä olette, heitetäänkö väliin toisinaan tällaisia rennompiakin postauksia?

 

Tykkäätkö sä eniten pinnallisista postauksista, syvällisistä pohdintateksteistä vai rennoista kuulumisista?

 


×××
Liity lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Syksyiset Instagram-templatet – Mitkä ovat mun omat vastaukset?
× BT: Miksi bloggaan?
× Onko summertime sadness ok? Voiko kesällä uupua ja tuntea ahdistusta?
 

Lue myös

Ruutujakku ja punaiset asusteet: Ensimmäinen syysasu
Syksyn lempitrendit 2018: Mitä aion hankkia ja testata?

Kommentoi