Adventtiarvonta: Sidoste + alekoodi

id sidoste

Kaupallisessa yhteistyössä Sidoste.
Ihanaa toista adventtia ja Suomen itsenäisyyspäivää ♡ Itsenäisyyspäivän sinivalkoiseen teemaan sopivasti toisesta adventtikalenterin luukusta paljastuu Sidoste! Sidoste on tamperelainen perheyritys, joka on varmasti jo monelle tuttu. Sidoste juhli tänä vuonna jo 75-vuotista taivaltaan, joten parempaa yritystä ei olisi tähän itsenäisyyspäivän luukkuun voinut saada.

Sidoste valmistaa erilaisia sukkia, niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Osa malliston sukista on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja osa taas on tehty laadukkaasta muesling free -merinovillasta, joka kestää paremmin ja on materiaalina lämmin, likaa hylkivä ja hengittävä. Sukat valmistetaan Tampereella, Sidosteen omalla sukkatehtaalla. Mä olen muuten itsekin päässyt vierailemaan vuosi sitten Sidosteen tehtaalla, ja oli supermielenkiintoista nähdä miten sukat valmistuvat. Oli myös ihana nähdä konkreettisesti tamperelaisia työssään, ja mun mielestä valmistus Tampereella tuo näille sukille mielettömästi lisäarvoa.

Klassikoita ja suosikkituotteita

Sukkien lisäksi Sidosteen mallistosta löytyy muitakin tuotteita; pipoja, lapasia, huiveja ja tuubihuiveja sekä Pure Wasten kanssa yhteistyössä tehtyjä collegepaitoja ja huppareita. Multa itseltäni löytyy ihana Sidosteen vaaleanpunainen pipo, joka on ollut kovassa käytössä. Käytössä on myös lyhytvartisia kierrätyspuuvillasukkia sekä pitkävartisia Signature-sukkia. Yhdet mun lemppareista on Samoaja-sukat, jotka olivat ihna ehdottomat Lapissa syksyllä! Nämä todella pitävät lämpimänä, kestävät päivittäistä käyttöä ja näyttävät superhyvältä. Ulkonäöltään tykkään itse erityisen paljon Signature-malliston Tampere-sukista sekä tietysti ihan mahtavasta Mörkö-mallistosta.

Tyytyväisenä Sidosteen sukkien käyttäjänä voin siis todella lämpimästi suositella näitä muillekin. Sukat kestävät ja ovat kestävää kotimaista laatua. Lahjaideana sukat tai muut Sidosteen tuotteet ovat ihan menestys. Jääkiekkofanille kannattaa kääräistä pakettiin sukat, joissa on kirjattu kaikki MM-kultavuodet, Pörrö-sukkien ihanat jouluiset kuosit näyttävät syötävän söpöiltä ja pipoilla sekä collegepaidoilla tukee kestävää tyyliä. Pehmeät paketit todella ovat parhaita, eikö? ♡ Sidosteen kauppaan on koottu myös muutama valmis joulupaketti tonttujen työtä helpottamaan.

Joulukampanja -15%!

Sidosteella on juuri nyt menossa joulukampanja. Koodilla JOULU15 saat 15% alennuksen kaikista tuotteista. Kampanja on voimassa 5.-7.12., joten kannattaa olla nopea ja hyödyntää ale esimerkiksi joululahjoja harkitessa. Voit hyödyntää alen Sidosteen nettikaupassa: https://sidoste.fi/kauppa/

Arvonta

Yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa Sidosteen punainen joulupaketti ♡ Paketti sisältää pipon, kenkäsukat ja tuubihuivin. Paketin arvon on 90€. Sukkien koko on 37-39.

OSALLISTU ARVONTAAN NÄIN:
♡ Kerro kommenteissa, löytyykö sulta entuudestaan Sidosteen tuotteita.
♡ Jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden mahdollisen voiton sattuessa kohdalle. Sähköpostiosoitteesi ei tule muille näkyviin, jos se on jätetty sille varattuun kenttään.
♡ Voit lisätä voittomahdollisuuksiasi osallistumalla myös Instagramissa ja Facebookissa.
♡ Osallistua voi perjantaihin 11.12.2020 saakka.
Onnea arvontaan! ♡
×××

Löydät Sidosteen myös esimerkiksi Instagramista!


Lue myös

All brown everything ja viime viikkojen positiivisia
Joulu tuli kotiin

Kommentoi