ADVENTTIARVONTA: Vuoden 2020 kalenteri sinulle ja ystävällesi!

id 2020 kalenteri


Arvontapalkinto saatu Personal Plannerilta.
Apua, viimeinen adventti on täällä ja enää kaksi yötä jouluun ♡ Muita jotka ovat enemmän kuin innoissaan? Viimeinen adventtisunnuntai ennen jouluaattoa kuitenkin tarkoittaa tietysti perinteistä adventtiarvontaa, ja tällä kertaa otetaankin jo katse valmiiksi tulevaan vuoteen. Tästä luukusta nimittäin paljastuu arvonta, jossa voit voittaa sinulle ja ystävällesi Personal Plannerin kalenterit! Juuri sopivasti uuden vuoden alkaessa ♡


Personal Plannerin kalenterit on mulle itselleni tuttuja jo vuosien takaa. Näissä kalentereissa ehdottomasti parasta on se, että koko kalenterin saa suunnitella juuri mieleisekseen! Personal Plannerin sivuilla saat suunnitella kalenterin kannet itse, ja esimerkiksi voit lisätä niihin vaikkapa itse ottamiasi kuvia. Kansien lisäksi saat valita myös tietysti kalenterin sisuksen ja jopa aloituskuukauden. Esimerkiksi kalenterin alkuun voit halutessasi lisätä omat tietosi, mietelauseen tai mitä vain keksitkään. Viikkosivujen ulkonäkö on myös täysin päätettävissäsi ja itse olenkin aina tykännyt tehdä niistä sävymaailmaltaan kansiin sopivat.


Viikkosivuille ja kalenterin muille sivuille voit valita lukuisista Personal Plannerin vaihtoehdoista suosikkisi. Vaihtoehtoina löytyy mm. viikon treenit, to do -listat, tentit, kuukausittaiset habit trackerit, pakkauslistat matkoille, osoitesivuja, kartat ja vuosinäkymä. Erilaisia vaihtoehtoja on tullut paljon lisää sitten viime kerran!

Oman kalenterin suunnittelu on tosi helppoa ja nopeaa. Suunnittelusivu on selkeä ja ohjaa sinut kaikkien vaiheiden läpi, joten itse voi melkeinpä heittää aivot narikkaan 😀 Personal Plannerilta löytyy myös monia erilaisia tuotteita, esimerkiksi kalentereista eri kokoja, muistikirjoja ja seinäkalentereita. Mikä olisikaan kivempi tapa aloittaa uusi vuosi, kuin 2020 kalenteri käsissä ♡

Osallistu arvontaan

Viimeisessä adventtikalenterin luukussa yksi teistä voittaa kaksi lahjakorttia Personal Plannerille! Molemmat lahjakortit ovat arvoltaan 43,90€. Voit osallistua arvontaan näin:

× Kerro kommenteissa, kenelle antaisit toisen lahjakortin.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa ja Facebookissa.
× Osallistua voi torstaihin 26.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!


Joko sinulta löytyy vuoden 2020 kalenteri?
×××

Muistathan tykätä blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Käytin samaa paitaa seitsemänä päivänä peräkkäin - #lempivaatteeni
Vuosikymmen kuvina - Vanhoja kuvia tältä vuosikymmeneltä

Kommentoi