Viime aikoina…

id viime aikoinaIhanaa lauantaita ♡ Hitsi mulla on kyllä ihan sunnuntaifiilis, mikä johtuu varmasti siitä, että täällä aloiteltiin viikonloppu jo torstaina. Kuten edellisessä postauksessa kirjoittelin, torstaina piti olla Helsingissä eräs tapahtuma joka harmillisesti peruttiin koronan vuoksi. Kaikesta huolimatta päätettiin silti matkustaa Helsinkiin ja viettää siellä kunnon staycation. Eilinen tuntui siis ihan lauantailta, mutta onpa ihanaa että viikonloppu kestää vielä yhden päivän.

Korona on ollut nyt pari päivää tapetilla ihan kunnolla ja itselläkin alkaa kieltämättä jo vähän tulla korvista ulos tämä kaikki. Samalla tämä maailman tilanne ahdistaa, joten ajattelinkin kaiken vastapainoksi tarjota teille jotain vähän kevyempää luettavaa. Keskitytään hetki tavalliseen arkeen ja sen hyviin hetkiin ♡ Ei ihminen jaksa pelkkää panikointia ja ahdistusta, ja haluan myös kannustaa kaikesta huolimatta näkemään niitä arkisia ihania juttuja. Pieniä onnen siemeniä on kylvettynä ja ne pitää vain osata bongata ympärillä olevasta kaaoksesta huolimatta. Tässäpä siis viime aikoina tapahtuneita positiivisia juttuja mun elämästä!

Positiivisia juttuja kaaoksen keskeltä…

♡ Vielä täydellisenä pysyneet kuivakukat keittiön pöydällä.

♡ Staycation Helsingissä. Ja se olikin ihan kunnon staycation, kun torstaina pyhitettiin loppuilta vaan hotellihuoneesta nauttimiselle. Aina ei tarvitse olla menossa, ja hotellissakin saa vain olla vieraana ja nauttia! Kirjoittelin tästä vähän lisää Instagramin puolella.

♡ Omien tunteiden tutkiskelu ja se, kun tajuan etten ole koskaan tuntenut positiivisia tunteita näin vahvasti.

♡ Tärkeän ystävän saaminen takaisin Suomeen.

♡ Mieletön kuvausinspis. Ai että, kyllä huomaa kevään saapuvan kun kuvausinspiraatio on huipussaan! Mä olenkin tässä parin viikon aikana kuvannut lähes joka päivä jotain täällä kotona. Kuvaukset onnistuu yksinkin kameranjalan avulla, mutta ollaan kuvailtu myös keskustassa.

♡ Koti, joka tuntuu kodilta. Oikeasti, ja joka päivä hieman enemmän.


♡ Kasvanut itsevarmuus. Tällä viikolla mulla on taas ollut poikkeuksellisen hyvä olla itseni kanssa. Oma itsevarmuus on tuntunut kasvaneen ja tää fiilis on mieletön. Yksin mä en ole tätä oloa onnistunut luomaan, vaan lähellä olevat ihmiset ovat tietysti tässä suuressa roolissa. Ympäröikää itsenne tyypeillä, jotka näkevät teissä sen mitä itse ette vielä näe ♡

♡ Valo ja siitä saatu hullu energia.

♡ Suomalainen musiikki. Mulla on aina silloin tällöin kausia, kun en kuuntele musiikkia juurikaan ja toisin päin. Nyt on ollut taas musiikillinen kausi ja kotona on lähes aina taustamusaa. Poikkeuksellisesti olen kuunnellut erityisen paljon suomalaista musiikkia, mutta onpa ollut kiva löytää se uudelleen.

♡ Onnistunut vähän extempore-työpalaveri yhtiökumppanin kanssa.

♡ Ihan mieletön keli. Just nyt tätä kirjoittaessani ainakin täällä on ihan mielettömän upea ilma! Juuri täydellinen kevään sää, aurinko paistaa täydeltä terältä, taivas on pilvetön, maassa on lunta ja ilmassa on just sopiva parin asteen pakkanen. Kun saan tämän postauksen ulos, täytyy varmaan lähteä uudelleen pihalle!

♡ Kiitollisuus läheisistä ihmisistä. Se, kun he auttavat heti kun apua tarvitset. En voi sanoin kuvailla kuinka kiitollinen olen.


♡ Herääminen tänä aamuna aamuaurinkoon ilman herätyskelloa.

♡ Monet kivat lähetykset. Viime aikoina postiin on kilahdellut useampia paketteja ja jokainen lähetyksistä on ollut superkiva! Nämä myös tietysti tarkoittavat mielekkäitä yhteistöitä tälle keväälle, ja olenkin niistä jokaisesta hyvin innoissani.

♡ Itsensä ylittäminen uskaltautuessani avantoon, kahdesti!

♡ Koronan vuoksi peruuntunut huominen työkeikka, joka ei tietysti itsessään ole positiivinen asia. Se kuitenkin on, että keksittiin sen tilalle mulle toinen tapa auttaa, joten työkeikka vain muutti muotoaan.

♡ Ajelu Helsingin Sky Wheel -maailmanpyörässä. Monesti olen halunnut käydä tuolla, mutta vihdoin se tapahtui.

♡ Se, kun lähellä on ihminen, jonka kanssa voit olla täysin aidosti oma itsesi. Joku, joka jaksaa kannustaa ja näkee sinut ihmeellisenä. Joku, kenen kanssa ei edes tarvitse tehdä mitään sen kummempaa, vaan tavallinen arki ja lähellä olo on paras asia mitä tiedän.
Mutta nyt, nauttikaa kaikki viikonlopusta! Keskittykää läheisiin ihmisiin, ja Sauli Niinistön sanoin, ottakaa fyysistä etäisyyttä, mutta henkistä läheisyyttä. Nauttikaa tuosta upeasta kevätkelistä ja muutenkin ulkoilmasta, se rauhoittaa oikeasti tosi paljon kaiken ahdistuksen ja kaaoksen keskellä. Ihanaa viikonloppua sinne ♡Mitä ihania asioita sinulle on tapahtunut viime aikoina?
×××

Muista seurailla mua myös Instagramissa!


Lue myös

Kuulun riskiryhmään - Pelottaako koronavirus?
Pieniä, puhtaita tekoja arjessa

Kommentoi