Vanha kunnon asupostaus ja viikonloppusuunnitelmia


Moikka ja ihanaa lauantaita ♡ Tänään on ollut jotenkin superkaunis syysaamu, ainakin täällä Tampereella. Mä olen pian suuntaamassa keskustaan näkemään ystävää, mutta sitä ennen ajattelin tulla moikkaamaan myös blogin puolelle. En ole pitkään aikaan jakanut tavallisia asukuvia, mutta ehdottomasti haluaisin edelleen! Tästä siis ensimmäinen steppi niiden tuomiseksi takaisin 🙂

Tämä asu kuvattiin varmaan jo kuukausi sitten, kun oli vielä vähän lämpimämpää. Tuolloin tarkeni hyvin paksummalla neuleella ja itse kerrostin allekin vielä pitkähihaisen, sekä toppaliivillä. Nyt liivi on valitettavasti ainakin mun kaltaiselle vilukissalle liian vähän, ja se pääsee käyttöön jälleen keväämmällä. Näissä kuvissa liiviä ei näy, ja sekin kertoo lämpimämmästä kelistä, kun kuvien ajan tarkeni jopa ilman sitä.

Täydellinen neulesetti

Tämä asu muodostui mun päässä jo kesällä, kun ostin alennusmyynnistä tuon hameen. Tuntui hölmöltä ostaa kesän kovimmilla helteillä paksumpi neulehame, mutta nyt se alkaa näkyä hameen käyttökerroissa. Olen tykännyt yhdistää tuota hametta ihan tavallisten, ruskean eri sävyisten neuleiden kanssa ja look on aina tosi klassinen. Tällaista paksumpaa hametta kaipasinkin Suomen syksyyn ja talveen, sillä haluaisin käyttää hameita ympäri vuoden.

Neuleen puolestaan hankin jo yli vuosi sitten, taisi sekin löytyä alesta jos oikein muistan. Tykästyin sen ruutukuosiin ja tosi ”cozyyn” vibaan. Neule on myös aika paksu, ja olen käyttänyt sitä paljon pitkähihaisten poolopaitojen kanssa, jos haluan pysyä kunnolla lämpimänä. Tämä neule on ollut mulla joka kerta mukana Lapissakin, kun sen avulla on helppo kerrostaa ja kieltämättä se sopii mun mielestä lookiltaan täydellisesti mökkielämään.

Ja tuo neule mätsääkin ihan täydellisesti hameen kanssa! Yhdessä ne näyttävät melkeinpä valmiita, suunnitellulta setiltä. Tuollaisesta neule+hame -setistä olen aina haaveillut, mutta sopivaa ei koskaan tullut vastaan, kunnes nyt, erillisinä vaatekappaleinaan. Vaaleanruskeat saappaat kruunaa mun mielestä koko asun. Tähän tyyliin mä itseasiassa haluaisin pukeutua vaikka joka päivä 🙂

Viikonloppusuunnitelmia

Huh, olipa omalla tavallaan hassua kirjoittaa ihan vaan pelkistä vaatteista, ikuisuuden jälkeen 😀 Tuntuu kuin en osaisi enää tätä hommaa, eikä kieltämättä blogeissakaan enää näy perinteisiä asupostauksia niin paljoa. Tämä kuitenkin oli tähän väliin juuri sitä mitä tarvitsin, nimittäin sopivan rentoa ja ”turhanpäiväistä” tajunnanvirtaa. Mulla on ollut vähän raskaampi viikko henkisesti ja olen käsitellyt aika isoja asioita, joten pieni irtiotto niiden pohtimisesta tuli todellakin tarpeen. Lisää irtiottoa saan ystävien kanssa kahvittelemalla pian ♡ Muita viikonloppusuunnitelmia ovat sitten työt, joita teen vielä vähän illemmalla, uuden minikuvauksen järjestelyt ja joulukorttien askartelun aloittaminen. Huomenna onkin isänpäivä, ja se tietää päiväreissua etelämpään sekä yllärisuunnitelmia 🙂 Kiva viikonloppu siis tiedossa kaikesta huolimatta!
neule ZARA
hame GINA TRICOT
saappaat NA-KD
laukku CHANEL
Ihanaa viikonloppua kaikille ♡

Ruskaretki Lapissa
Askelia kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa - uudet Hetki-tuotteet

Kommentoi