Lifestyle

Testissa BB-voiteet: Lumenen Valo ja theBalmin Balm Shelter

Kesää kohti monet yleensä alkavat myös meikkaamaan kevyemmin. Meikkipohjan toivotaan olevan kuulas, heleä ja kevyt, enkä yhtään ihmettele miksi. Kesän kuumuudessa on nimittäin tosi paljon helpompi olla vähällä meikillä ja on ihanaa kun ihokin saa hengittää kunnolla. Lisäksi kasvot ruskettuvat helpommin ohuemmalla meikkikerroksella.

Mä olen silti yleensä käyttänyt kesälläkin meikkivoidetta. Ehkä vähän kevyempänä kerroksena, mutta mun meikkirutiini pysyy aika samana ympäri vuoden. Tänä keväänä kuitenkin sain testiin kaksikin erilaista kevyempää vaihtoehtoa, ja voin kertoa että se on ollut ihan parasta.

 

Mä oon siis saanut tässä kevään aikana testiin pr-lahjoina Lumenen uuden Valo-sarjan Bright boost BB-voiteen sekä theBalmin sävyttävän kosteusvoiteen nimeltään Balm Shelter. Pidän jälkimmäistäkin oikeastaan BB-voiteena tai sellaisena olen sitä itse käyttänyt. Kirjoitin aiemmin postauksen heleästä kesämeikistä ja hieman aiemmin tuona samana päivänä mä testasin myös näitä kahta BB-voidetta.

 

Heti ensimmäisenä, mä tykkään ihan älyttömästi tuon Lumenen paketista! Tuo uusi Valo-sarja muutenkin loistaa ulkonäöllään mun mielestä, kun se on niin raikas ja ihanan kesäinen. TheBalmin paketista en kuitenkaan ole niin varma, tai siis mun mielestä se voisi olla nätimpikin. Tuosta nimittäin tulee ehkä hieman halpa fiilis, vaikkei se varmastikaan ole tarkoitus.

 

Koostumus näillä kahdella on aika sama. Molemmat ovat kohtuu juoksevia, mutta theBalm levittyy paremmin. Tuo Lumene on mulle myös hiukan liian tumma, valitettavasti, mutta pieni toivo elää että se mätsäisi mun iholle sitten loppukesästä (yllä olevassa kuvassa swatchit on väärin päin purkkeihin nähden). Yllätyin todellakin kuinka vaalea ja just mulle sopivan sävyinen tuo Balm Shelter on! Mä koin myös theBalmin peittävämmäksi, kun taas Lumene on mun mielestä läpikuultavampi ja esimerkiksi mun punainen iho näkyi sen läpi. Lumenessa on hieman enemmän aurinkosuojaa, mikä on kesällä huippujuttu. Se myös sisältää vitamiineja, jonka vuoksi heitän sille vielä plussan.

 

Heleän kesämeikin postauksessa mä kehuinkin jo tuota theBalmia, ja sama rata jatkuu edelleen. Olen ihan rakastunut siihen ja sitä onkin tullut käytettyä nyt päivittäin. Se on vaan niin helppo ja juuri täydellinen vaihtoehto kesämeikkiin. Lumenestakin tykkäsin kyllä, mutta se sopii varmasti paremmin hieman tummemmalle iholle ja jollekin, joka ei ehkä kaipaa niin paljoa peittoa. Yllä olevassa kuvassa mulla on Lumenea vasemmalla puolella ja oikealla theBalmia, joten näette ehkä paremmin mitä tarkoitan.

 

Tämän kisan ja vertailun vie siis oikeutetusti theBalm, mun kohdalla ainakin. Oletko sä käyttänyt BB-voiteita tai tykkäätkö ylipäätään vaihtaa kesäksi kevyempään meikkipohjaan?

 

Testissä BB-voiteet – Kumman näistä luulisit sopivan paremmin sulle?

 


×××
Olethan muistanut liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Heleä kesämeikki askel askeleelta + uusien meikkien testailua
× Vertailussa meikkivoiteet: Lancome vs Estee Lauder
× Vihreät peitevoiteet vertailussa: Peitevoiteet punaiselle iholle
 

Lue myös

Punaiset kengät asun väripilkkuna + sopiiko huivi vain pitkähiuksisille?
Alkukesän suosikit

4 Comments

 • Fiia

  Itsellä on käytössä Lumenen CC-voide nyt kesällä meikkipohjana ja oon kyllä tykännyt! Suosin kyllä koko vuoden suhteellisen kevyttä pohjaa, kun mun iho ei suurempaa peittoa yleensä kaipaa, mutta etenkin näin lämpimillä keleillä on kyllä tosi kiva vaihtaa vielä hieman kevyempään vaihtoehtoon. Kiva ja kiinnostava postaus! 🙂

  • Elli Leppiniemi

   CC-voiteet on muuten myös superkivoja! Itsekin tuli käytettyä sellaista joskus 🙂 Ja niinpä, todellakin. Lämpimällä kevyt meikki tuntuu niin paljon raikkaammalta. Kiitos Fiia ♡

 • Niina

  Mä itse käytän päivittäin BB-voidetta 🙂 Luulen myös, että just sävyltään tuo theBalmin sopisi mulle paremmin. Kiva, kun vertailit tuotteita tässä postauksessa. Muutenkin meikki-/kosmetiikkapostaukset kiinnostavat aina!

Leave a Reply