Oma tyyli

Teatteriasu Englannissa: Röyhelöä, leveälahkeiset housut ja lierihattu

Hyvää alkanutta viikkoa! Viikko onkin hyvä aloittaa asukuvilla, joten tässä toiset Englannin reissulla otetut kuvat.

 

Tuona päivänä käytiin pikaisesti kaupoilla ja lähes koko loppupäivä kuluikin teatterissa. Me nimittäin mentiin katsomaan vihdoin Harry Potter ja Kirottu lapsi! Teattereissa on ain vähän viileä, joten lähdin matkaan pitkillä hihoilla ja lahkeilla. Yläosaa kerrostamalla siistillä paidalla ja farkkutakilla sain juuri sopivan lämpöisen kokonaisuuden, samalla kun housut olivat hengittävät ja rennot.

 

Tuo hattu oli todellakin väärä valinta tuolle päivälle 😀 Tarkoitus ei alunperinkään ollut pitää hattua teatterissa, mutta nimenomaan ulkona sitä oli lähes mahdoton pitää. Kyseisenä päivänä nimittäin tuuli ihan älyttömästi, joten sain olla käsi kiinni hatussa melkein koko ajan. No, välillä näinkin ja ainakin opin katsomaan säätiedotteista myös tuuliennusteen haha.

 

Mä itse tykkään kovasti tästä asusta, varsinkin ilman farkkutakkia. Takin kanssa se on ehkä hiukan baggy, mutta toisaalta sekin on tosi tyypillistä mun tyylille. Tuon paidan ja noiden housujen yhdistelmää olen suunnitellut ja pyöritellyt päässäni kauan, mutta nyt vasta vetäisin sen päälleni. Ja tosiaan tykkään kovasti! Ne näyttää mun mielestä tyylikkäältä yhdessä ja voisi sopia päälle vähän siistimpiinkin tilaisuuksiin, mutta samalla tässä yhdistelmässä on ihanan rento olla. Korkokengillä saisi kivasti lisää ryhtiä, mutta tennarit olivat ihan ehdoton juttu tuolla reissulla.

 

Tiedän, että oon sanonut jo monesti kuinka varsinkin kommentteihin vastaaminen on uupunut viimeaikoina. Olen ollut ehkä vähän huono bloggaaja, mutta työt tosiaan verottaa aika paljon. Sain viime viikolla tehtyä jonkun verran juttuja blogin suhteen mitä pitikin, mutta jostain keksin aina lisää tehtävää:D Ja kai tämä blogi onkin pieni ikuisuusprojekti, aina keksii uutta tehtävää eikä ole täysin tyytyväinen omaan jälkeensä. Mutta tosiaan, pyrin aina vastaamaan kommentteihin viimeistään uuden postauksen julkaisun yhteydessä. Ja pyrin edelleen pitämään kiinni viiden postauksen viikkotahdista, vaikka julkaisu tapahtuisikin ”väärinä” päivinä kuin yleensä.

 

takki Veromoda × paita H&M × housut Bershka × hattu H&M × minireppu Michael Kors × kengät Nike

 

Mutta, mitäs pidätte tästä asusta? Toimiiko keltainen paita ja keltainen farkkutakki yhdessä vaikkeivat ne olekaan samaa sävyä? Entäs nuo housut noiden yläosien kanssa? Eikö vaan että tämä asu sopisi hyvin myös esimerkiksi Suomen alkusyksyyn?

 

Teatteriasu Englannissa – mitä mieltä olette?

 


×××
Tykkäätkö blogista jo myös Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Asu syksyn kotikulmilta: Ihan Barbiena Southamptonissa
× Tämä on ollut kuluneiden viikkojen luottoasu
× Punaiset kengät asun väripilkkuna + sopiiko huivi vain pitkähiuksisille?
 

Lue myös

Englannin matkan kohokohdat
Mitä ostin Englannista?

14 Comments

Leave a Reply