Lifestyle

Uusi ilme olohuoneeseen pienellä vaivalla – ihana tauluseinä

Mä aina sanon että tykkään meidän kodista tosi paljon, ja se tuntuu jo valmiilta. Yleensä kun kotona keksii jatkuvasti uusia sisustusideoita ja pientä hienosäätöä, niin mä olen pitkään ollut sitä mieltä, että meidän koti on hyvä näin. Parveke on ollut ainoa, jonka olen halunnut sisustaa täysin uudelleen, ja se kokikin täydellisen muodonmuutoksen muutama viikko sitten. Parvekkeen uudesta ilmeestä voit lukea täältä.

 

Ennen

Mun on pakko myöntää, että tuon parvekkeen myötä katselin vähän uusin silmin muitakin nurkkia meidän kodissa. Jotain pientä piristystä kaivattaisiin sisällekin, ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin taulut. Tauluilla saa muutettua ilmettä nopeasti tosi paljonkin, ilman että tarvitsee lähteä hankkimaan uusia huonekaluja tai siirtelemään vanhoja.

Meillä on ollut jo noin puolitoista vuotta ihana tauluseinä sohvan yläpuolella, ja olen tykännyt siitä todella paljon. Toivoin siitä kuitenkin nyt hiukan elegantimpaa ja parin taulun tilalle haaveilin uusia julisteita. Desenion kanssa tehdyn yhteistyön avulla tilasinkin olohuoneen tauluille uudet kehykset ja joukkoon kaksi uutta julistetta.

 

Deseniolta löytyy valtava valikoima erilaisia julisteita, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluisia vaihtoehtoja. Heiltä löytyy myös laadukkaita kehyksiä ja muita julisteiden ripustusvälineitä, kuten esimerkiksi söpöjä teippejä. Desenio on tosiaan ollut itselleni tuttu jo pitkään, sillä nuo meidän aikaisemmatkin julisteet kehyksineen ovat peräisin sieltä. Toimitus on supernopea ja tykkään myös kovasti heidän sivuillaan olevista inspiraatio-sivuista.

 

Tosiaan nuo meidän aiemmat julisteet olivat tavallisissa mustissa kehyksissä. Mustien kehysten tilalle tilasin kuparin väriset, jotka ovat mun mielestä aivan ihanat! Ne näyttävät livenä mun silmään ihan ruusukultaisilta, ja tiedätte että olen ihan hulluna siihen ♡ Nämä tuovat kivasti hiukan eleganttiutta meidän olohuoneeseen, näyttävät sirommilta ja piristävät olohuoneen ilmettä juuri sopivasti. Kupariset kehykset löydät täältä. Myös taulujen asettelu vaihtui yksinkertaisempaan. Nyt kun väriä on enemmän tuon Cherry Blossom no3-julisteen ja uusien kehyksien ansiosta, koin parhaaksi vaihtaa asettelun näinkin simppeliksi.

 

Mun ehdottomia lemppareita näistä meidän vanhoista julisteista ovat tuo ihana Sea Foam ja Batman. Sea Foam on tuonut aivan täydellisesti hiukan väriä meidän harmaaseen olohuoneeseen, kun itse tykkään sisustuksessa tosi rauhallisesta värimaailmasta. Vähän sitä kuitenkin saisi olla lisää, ja siksi tilasinkin sen kaveriksi toisen värillisen julisteen, tuon ihanan Cherry Blossom no3 -julisteen.

 

Toinen uutukainen on tuo Big Ben -juliste, johon ihastuin ensi näkemältä. On ihanaa tuoda meidän kotiin näkyville pieni pala Englantia, joka on mulle niin rakas maa. Myös kahvi on lähellä meidän molempien sydäntä, ja mä olenkin pitkään haaveillut jonkinlaisesta pienestä kahvitaulusta keittiössä. Tilattiinkin sitten tuo söpö Coffee Menu -juliste! Se hakee vielä paikkaansa meidän pienessä keittiössä, mutta onneksi se on helposti siirreltävissä ja onhan se ihan mahdottoman söpö.

 

Jälkeen

Tässä tosiaan näette vielä jälkeen-kuvan olohuoneen tauluseinästä, ja ylempää löydätte ennen-kuvan. Pienellä vaivalla ja pienillä muutoksilla saatiin ilmettä muutettua yllättävän paljon. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen ♡ Uusien julisteiden tilalta väistyivät pari vanhaa taulua, joita en raaskinut jättää vain kaappiin lojumaan. Nekin siis löysivät vielä uuden paikkansa makuuhuoneesta, kuten huomaatte tuosta vähän ylempää. Käytännössä siis kun olohuoneen piti saada hiukan uutta ilmettä, sitä saikin yllättäen myös keittiö ja makuuhuone 😀

Haluttiin myös Desenion kanssa tarjota teille alennuskoodi ♡ Koodilla “ELLI” saat 25% alennusta julisteista* 7.-9.8. välillä!
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita

 

Uusi ilme olohuoneeseen pienellä vaivalla – miltä tämä tauluseinä näyttää sun mielestä?

 


×××
Voit seurata Deseniota myös Instagramissa @desenio!

 
 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Asuntomessut Porissa pähkinänkuoressa
× Mökkitunnelmaa kaupunkiparvekkeella: Miltä näyttää meidän parveke? + Arvonta!
× Élan Cafe: Syrjäyttää jopa maailman instagrammatuimman kahvilan
 

Lue myös

Käytetyin vaate tänä kesänä on tämä hame: Cokegirl ja keltaisia norsuja
Onnen murusia: Onni koostuu pienistä hetkistä elämässä

12 Comments

Leave a Reply