Oma tyyli

Ruutujakku ja punaiset asusteet: Ensimmäinen syysasu

Kuvat © SaraEnsimmäiset syysasukuvat ovat täällä, jee! Mä olen fiilistellyt syksyä tänä vuonna erityisen paljon ja olen ollut todella innoissani myös syyspukeutumisesta. Harmittaakin vähän, että ei olla ehtitty kuvaamaan asuja. Mulla olisi vielä varastossa parit asukuvat Venetsiasta, mutta nyt oli pakko saada ajankohtaisempaa matskua tähän väliin 😀

Tämä asu mulla oli päällä pari viikkoa sitten, kun matkasin päiväksi Helsinkiin pressipäivään. Asu oli yllättävänkin mukava matkustukseen! Pehmeä neule ja hyvin istuvat farkut ovat ihan must, jos täytyy istua pitkiä matkoja mutta jos samalla täytyy kuitenkin näyttää jotenkuten fiksulta.

 


Tuollaista ruutujakkua mä olen kuolannut jo kesän lopusta asti. Mä itseasiassa sytyin ruutukuosille aika hitaasti, mutta nyt kun sytyin, se on ollut menoa se. Toivon vaan etten kyllästy tähän kovinkaan nopeasti ja että osaan yhdistellä ruutua kivasti myös tulevaisuudessa 😀 Ruutujakku oli muuten tuona päivänä ensimmäistä kertaa päällä ja tykkäsin kovasti!

Vähän oli ehkä kuuma jakulla ja neuleella, mutta esimerkiksi tänään tällä yhdistelmällä olisi ollut varsin sopiva. Kerrospukeutuminen muutenkin on syksyisin ja talvisin ihan ehdoton juttu pukeutumisessa, ja mun mielestä se näyttääkin superkivalta.

 

Toinen tässä asussa näkyvä tämän hetken villitys on punainen väri. Tänä syksynä olen tosiaan ihastunut punaiseen erityisen paljon, vaikka jo syksyllä ihailin kaikkea punaista. Muutamia punaisia uusia asusteita onkin eksynyt vaatekaappiin tässä lähiaikoina, ja yksi niistä on on tuo ihana hattu.

Alunperin mä mietin punaista baskeria tälle syksylle, mutta totesin sitten tällaisen kipparihatun olevan enemmän se mun juttu. Keväällähän mä ostin tuollaisen vastaavan harmaassa ruutukuosissa, ja koska olen tykännyt siitä niin paljon, aloin katsella toista vastaavaa. Tuo punainen osuikin sitten viimeisenä kappaleena mun silmiin ja päätin ostaa sen itselleni. Vähän epäröin, onko punainen hattu mulle vähän liikaa, mutta en epäröi enää.

 

jakku H&M × neule Hollister × farkut Levi’s × kengät Michael Kors × hattu H&M × laukku Louis Vuitton

 

Tällainen oli siis tämän vuoden ensimmäinen syysasu täällä blogissa! Mitäs pidätte?

 

Ruutujakku ja punaiset asusteet – Miten tämä asu uppoaa sinuun?

 


×××
Joko tykkäsit blogista myös Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Pastellilokaatio Buranon saarella ja röyhelöinen helleasu
× Syysmuotia P.A.Z -myymälässä – Tumma vai värikäs syysasu?
× Vaaleanpunainen puuvillamekko Venetsiassa ja huivi vyönä
 

Lue myös

Syksyiset Instagram-templatet - Mitkä ovat mun omat vastaukset?
10x ajatuksissa just nyt: Pinnallisia vai syvällisiä postauksia?

6 Comments

Leave a Reply