Matkustelu

Postikortteja Lapista
Moikka pitkästä aikaa ♡ Tulikin sitten pidettyä pieni tahaton tauko täältä blogista. Mun elämässä tapahtui iso käänne, kun yllättäen jouduin sanomaan hyvästit toiselle koiralleni. En asiaa itsessään halua sen enempää puida täällä tai missään muuallakaan, mutta saatan palailla kokemiini tunteisiin myöhemmin kun niitä tuli kirjoiteltua puhelimen muistioon tapahtuman aikoihin. Katsotaan.
Tänään kuitenkin haluaisin jakaa teille kuvia Lapista. Vietimme siis joulun ja uudenvuoden Lapissa, meidän omalla mökillä jossa käväisimme syksyllä ruskareissullakin. Tuosta mökistä on tullut mulle todellinen happy place, ja etenkin nyt jouluna vaan vahvistui se tunne, etten ole missään muualla kokenut vastaavaa onnea. En missään muualla, kuin tuolla kilometrien päässä naapureista, joen rannalla, keskellä metsää, ilman sähköä, vettä ja nettiä. Toivon, että pääsen palaamaan sinne taas mahdollisimman pian uudelleen 🙂
Meillä oli aivan ihana joulu ja vuodenvaihde. Olivathan ne hyvin erilaisia aiempiin verrattuna, mutta eivät yhtään sen huonompia. Joitakin pieniä jouluperinteitä saatiin kuitenkin säilytettyä. Mulle itselleni tuo vähän yli viikon loma vuoden loppuun teki todellakin hyvää ja oli ihana nauttia perheen seurasta.
Loppuvuoden aktiviteetteihin kuului korttipelit, moottorikelkkailu ja autoajelut. Yhtenä päivänä kiivettiin kävellen Pyhätunturin huipulle vastustaen ihan hullua tuulta ja sumua, ei muuten kauheasti maisemia näkynyt 😀 Uudenvuodenaattona käytiin laskettelemassa Luostolla ja nähtiin monesti porojakin. Haettiin pariin kertaan polttopuutäytettä ja mentiin yhtenä päivänä luistelemaankin. Saunottiin ja käytiin suihkussa pihalla, parhaimmillaan -20 asteen pakkasessa.
Mutta, sen enempää tarinoimatta, tässäpä postikortteja Lapista. Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu ja vuodenvaihde, samoin kuin nämä alkuvuoden ensimmäiset viikot. Palataan taas, koitan päästä takaisin postausrytmiin mahdollisimman pian ♡


Postikortteja Lapista – Kuinka sinun vuosi 2021 on lähtenyt käyntiin?
×××

Voit seurata mun elämää reaaliaikaisemmin Instagramissa


Lue myös

Best Nine - Tarinat viime vuoden tykätyimpien kuvien takaa
Kokemuksia Surfacesta - Microsoft Surface Pro 7

2 Comments

Leave a Reply