Oma tyyli

Luottoasu Englannissa: Flanellimekko ja tekonahkalegginsit

Ihanaa sunnuntaita! Ennen töihin lähtöä halusin tulla jakamaan teille nämä asukuvat, jotka on otettu syksyllä Englannissa. En ollut näihin kuviin kauhean tyytyväinen valon vuoksi ja nämä meinasivatkin jäädä kokonaan vain arkistojen kätköihin. Kuitenkin kuvissa näkyy mun luottoasu, joka muodostui sellaiseksi jo Englannissa ja on edelleen eksynyt päälle pahimpien asukriisien aikaan, ja siksi halusin näyttää sen myös teille.

 

Kuten monet teistä varmasti tietävät, mä tykkään todella paljon nahkahousuista. Mun luottotekonahkahousut kuitenkin tulivat tiensä päähän ja ostin Englannista nuo tekonahkalegginsit H&M:stä. Ne olivatkin ihan loistava valinta, koska ne ovat tietysti hieman ohuemmat kuin muut tekonahkahousut, joten niitä on mukavampi pitää päällä lämpimälläkin kelillä. Ne myös sopivat mun mielestä paljon paremmin pitkien paitojen, neuleiden ja mekkojen alle. Käytänkin näitä vain pitkien yläosien kanssa, koska näissä ei ole takataskuja ja itseäni se häiritsee lyhyiden paitojen kanssa:D

 

Tuon flanellimekon ostin ensimmäisten ostosten joukossa Englannista. Ihastuin siihen heti ensi näkemältä Fatfacessa (on muuten paras vaatekaupan nimi koskaan), ja se on ollut ihan mahtava ostos. Niin rento, mutta samalla silti tosi tyylikäs. Tuossa mä voisin hengailla vaikka viikon putkeen kun se on niin ihanan pehmeä.

 

Vyön avulla tuohon flanellimekkoon saa tosi kivasti vähän muotoa. Tykkään paljon tuollaisen punotun vyön ja tuon flanellimekon yhdistelmästä, mutta täällä Suomessa olen käyttänyt vyönä myös yhtä mustaa vyötä, josta osa on kultaista kettinkiä. Se tuo asuun ehkä hiukan lisää asennetta jos niin voi sanoa, kun taas tuo punottu vyö tekee maalaistyylisemmän vaikutelman.

 

trenssi Vero Moda × flanellimekko Fatface × tekonahkalegginsit H&M × vyö Primark × kengät Kookenkä

 

Tämä asukokonaisuus tosiaan pelastaa minut aina asukriisiltä. Flanellimekko, vyö ja tekonahkalegginsit toimivat mun mielestä todella hyvin yhdessä, ja luovat rennon mutta siistin vaikutelman. Pääasia on kuitenkin se, että tässä asussa on tosi rento olo sillä se on mulle tosi tärkeää. Syksyyn tämä asu ehkä sopii hiukan paremmin, mutta miksi ei kevääseenkin tai viileämmille kesäpäiville.

 

Minkälainen on sun luottoasu?

 


×××
Voit liittyä lukijaksi helposti Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Keltainen farkkutakki piristää harmaintakin päivää
× Kevään trendiväri laventeli yhdistettynä punaiseen – Ratinan avajaisten asu
× Tyllimekko ja tennarit: Inspiration Blog Awards -asu
 

Lue myös

Vihreät peitevoiteet vertailussa: Peitevoiteet punaiselle iholle
Louis Vuitton Milla - pieni, mutta superkätevä clutch bag

10 Comments

Leave a Reply