Lifestyle

Lookfantastic Beauty Box maaliskuu 2019: Spotlight

Kaupallinen yhteistyö: LookfantasticIhanaa maaliskuun viimeistä päivää ja samalla kivaa sunnuntai-iltaa ♡ Mulla on ollut niin rentouttava viikonloppu, kun sain vihdoin vaan olla pitkän työputken jälkeen. Keskityinkin paljon itseni hemmotteluun, kävin kampaajalla, kynsihuollossa sekä tein kasvonaamioita. Tämän päivän aihe ei kuitenkaan ole mun viikonloppu, vaan maaliskuun Lookfantastic Beauty Box. Päätin tällä kertaa venyttää boksin esittelyä, sillä halusin mukaan omiakin kokemuksia.

Maaliskuun Beauty Boxin teema oli Spotlight. Siinä haluttiin keskittyä niin ihonhuoltoon kuin kosmetiikkaan ja mun mielestä teema toteutui tässä boksisa hyvin. Jokainen tuote oli erilainen ja varsinkin tuo highlighter oli mun mielestä nappivalinta tähän boksiin.

Lookfantastic Beauty Box maaliskuu 2019 – Mitä se sisälsi?


Rituals ”The Ritual of Sakura” Soothing Hand Balm

Tämä käsirasva oli ihana ♡ Multa löytyy käsirasvoja tosi paljon ja niitä löytyykin nykyään lähes joka laukun taskusta. Tässä yksilössä on ihanan hempeä tuoksu ja tykkään siitä, että se imeytyy nopeasti. Se on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista käsirasvojen kohdalla mun mielestä.

Morphe Mini Highlighter in ”Spark”

Tämä oli iso iloinen yllätys! Tykkään kovasti Morphen meikeistä ja odotin tätä innolla. Harmikseni tämä oli kuitenkin rikki kuten kuvasta huomaatte. Päätinkin sitten testata tähän ensimmäistä kertaa siitä viinakikkaa meikkien korjaamiseen 😀 Highlighter on siis nyt yhtenä kappaleena, mutta kuten arvelin sävy on mulle liian tumma. Pigmenttiä löytyy kuitenkin hyvin ja kimallus on taattu.
EOS Lip Balm

Pakko myöntää, että kun mä näin tämän, olin pettynyt. Mä olen aikanaan käyttänyt EOS huulirasvoja ja silloin ostaessani uuden hajustetun, se tuhosi huulet täysin. Mun huulet reagoivat sen jälkeen kaikkiin huulirasvoihin, niin Labelloon kuin Carmexiinkin. Ainoa mitä pystyin laittamaan huulilleni oli Bepanthen, jota olenkin käyttänyt huulirasvana.

Rohkaistuin kuitenkin kokeilemaan tätä boksista tullutta huulirasvaa, ja ilokseni huulet eivät reagoineet tähän ollenkaan negatiivisesti! Olenkin sitten käyttänyt tätä päivittäin ja tämä on yhtä kätevä kuin muistinkin. Tykkääntykkääntykkään ♡


Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal and Mud Repair Mask

Kasvonaamiot ovat aina tervetulleita! Varsinkin mutanaamiot, joista tykkään erityisen paljon. Tätä kokeilinkin tänä viikonloppuna. Ei mitään pahaa sanottavaa; kasvot jäivät ihanan tuntuisiksi ja tämä oli helppo pestä pois. Kasvot vaativat tämän jälkeen kunnon kosteutuksen, mutta niin mä teen jokaisen naamion jälkeen.The Ordinary Hyaluronic Acid

Tätä odotin tästä boksista eniten! Mulla on ollut käytössä saman brändin Buffet-seerumi, josta olen tykännyt superpaljon. Testailinkin tätä mielelläni ja tykkäsin! Paljoa eroa en huomannut Buffettiin, mutta ihanaa kun on tämä toinen heti kaapissa valmiina kun edellinen loppuu.

Omorovicza Cleansing Foam

Mä olen pitkään käyttänyt vain misellivettä meikin poistoon ja kasvojen puhdistukseen. Siksi tämä olikin tervetullut tuote, kun en tosiaan itse osaa ostaa mitään uusia putsareita. Mä testasin tätä niin, että poistin meikit ensin misellivedellä ja sitten putsasin kasvot tällä. Tämä teki kasvoista tosi puhtaan tuntuiset ja tykkäsin tästä kyllä. Mun kohdalla tämä vaan kuivatti hieman, joten etxra-kosteutus oli tarpeen.
Oman Beauty Boxisi voit tilata täältä. Boksissa myös vinkataan supersuositusta Beauty Egg -kokoelmasta, jonka odotuslistalle voi nyt liittyä tästä. Kuvan perusteella näyttää ainakin tooodella houkuttelevalta!
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!


Lue myös

Oma työ ja ala vastaan kestävä kuluttaminen
Maksineulemekko ja tupsubaskeri pastellimiljöössä

2 Comments

  • Kepa

    Maaliskuun boksi oli kyllä ihana <3 mä tiputin oman highlighterin paketissa pöydältä lattialle ja murtuihan se. Oon käyttänyt luomivärinä kun mulle myös ihan liian tumma. Käsirasva on myös aaaaaaivan paras. Tuoksuttelin ritualseja laivalla, mutta ilmeisesti ne näytteet oli pilalla kun ei mun mielestä tuoksunut yhtään näin hyvältä siellä 😀

Leave a Reply