Kodin lempparikohtaMeidän kodissa tää näkymä on mun ehdoton lemppari tällä hetkellä, eikä siis vaan sen takia että rakastan lojua sohvalla haha! Oon vaan nykyään eniten tyytyväinen just tähän kohtaan meidän kodin sisustuksessa. Toki sohva on ottanut vähän osumaa reunoista kun tuo meidän pikkupiski rakastaa venytellä siinä ja samalla raapii sohvan reunaa rikki, mutta toistaiseksi ei olla häiriinnytty siitä paljoa.
Tilattiin taulut Deseniolta alkuvuodesta, ja se on yksi isoin syy miksi tykkään tästä kohdasta tällä hetkellä niin paljon. Tuo seinä oli tosi tyhjä ennen tauluja, ja jotenkin koko kodista näytti puuttuvan jotain vaikka muualla onkin pari muuta taulua. Meidän sisustus on muutenkin aika neutraali väreiltään, suosin eniten valkoista ja harmaata, niin erityisesti isoin aaltotaulu oli todella kaivattu lisä tänne tuomaan vähän väriä. Taulujen seinällelaitto oli ihan yhtä tuskaa, koska taulujen suhteen mä oon aika perfektionisti, niiden on oltava suorassa koska mä en voi sietää vinoja tauluja. Kiinnitettiin taulut sellaisella kaksipuoleisella tauluteipillä, kun ei haluttu tehdä seiniin noin montaa reikää.
Toinen lempparijuttu tässä näkymässä on sohvapöytä. Alunperin pöytä oli puunvärinen, mutta maalattiin se heti valkoiseksi kun se meille siirtyi. Vuoden oltiin tyytyväisiä valkoiseen sohvapöytään, mutta sitten halusin siihen jotain muuta. Haettiin syksyllä Bauhausista marmorikuosista D-C-Fixiä ja päällystettiin sohvapöytä sillä. Se oli kohtuu vaikea myös asentaa, mutta loppujen lopuksi onnistuttiin ja mä rakastan tota!
Sohva on peräisin Sotkasta, ja mukana tuli samasta matskusta valmistetut sohvatyynyt. Jyskistä on haettu karvatyynyt ja H&M:stä oon tilannut valkokultaiset koristetyynyt. Harmaan Pentikin torkkupeiton oon saanut joululahjaksi.
Tässä siis ensimmäistä sisustusaiheista postausta multa. Miltäs näyttää teidän silmään? 🙂
Ripaus ruusukultaa
Röyhelöpaita

Kommentoi