I said yes

05.05.2017 noin kello 18:30 @ Tower Bridge, Lontoo
Oon jo monesti elämäni aikana sanonut, että jokin on ollut mun siihen astisen elämän onnellisin hetki, mutta niin vaan tää yksi tietty hetki löi laudalta ne kaikki aikaisemmat.

Se hetki ja tilanne oli kokonaisuudessaan täydellisin ikinä. Se tapahtui Tower Bridgellä, jonka vuoksi siitä tulikin kertaheitolla mun lempparinähtävyys Lontoossa. Mun hyvä kaveri, joka on Lontoossa aupairina, oli meidän mukana ja keksittiin idea että saadaan vihdoin meidät molemmat perinteiseen turistikuvaan yhdessä kun kaverini oli kameran takana. Ajoitus ei olisi voinut olla parempi, sillä meillä on nyt kuvat tuosta tilanteesta aitoine reaktioineen ♡ Yksi näistä vilahtikin jo snäpin puolella, mutta muuten ainakin toistaiseksi pidän ne vaan meidän muistona.
Mun huulille nousee heti iso hymy ja kyyneleet silmiin kun vaan ajattelenkin tota tilannetta. En vieläkään ihan tajua miten hän onnistui tässä, se tilanne oli ihan kuin jostain sadusta.

Sormus oli mulle liian iso, joten sain sen kunnolla käyttöön vasta viime sunnuntaina kun käytiin vaihtamassa se pienempään ja samalla hakemassa sormus myös hänelle. Mun sormus on tosi siro punakultainen sormus pienien timanttien kera, eikä osuvampaa olisi voinut olla! Niin mun tyylinen sormus, ja haluaisin vaan tuijotella sitä jatkuvasti. Punakultainen väri onkin ollut mun toiveissa värin kauneuden vuoksi ja se sopii mulle mielestäni parhaiten. Koen sen myös helpoimpana, sillä mun mielestä se ei riitele niin pahasti keltakullan eikä hopean kanssa, joten muidenkin väristen korujen käyttö onnistuu hyvin.

Miten sitten tästä eteenpäin? Meille kihlaus ehdottomasti tarkoittaa lupausta naimisiinmenosta, mutta ei kuitenkaan sitä että päivä pitäisi lyödä samalla lukkoon. Meidän elämäntilanteessa häiden järjestäminen melkein heti olisi myös aika mahdotonta taloudellisesti, sillä opiskellaan molemmat. Mä käyn myös töissä, mutta mulle on tosiaan tulossa vielä ajanjakso ihan vaan opiskelijana. Tää kuitenkin nyt tarkoittaa sitä, että pitäisi alkaa hiljalleen säästää the päivää varten, joka näkyy tulevaisuudessa muutamien vuosien päässä. En voi väittää ettenkö olisi alkanut ajatella häitä, ja toki pienen suunnittelun varmasti aloitan koska en vaan voi kieltää sitä itseltäni, mutta varsinainen ajankohta tulee olemaan vasta paljon myöhemmin.

Mä en pystynyt pitämään tätä onnea enää sisälläni pidempään vaan halusin julkistaa sen jo täälläkin ja kertoa samalla lyhyesti itse tilanteesta ja noista parista käytännön jutuista. Mulla oli pari päivää sitten myös kynsihuolto, ja halusin ehdottomasti kynsiin jotain tähän sopivaa ja niistä tuli kyllä taas ihan valtavan upeat.
En osaa edes kuvailla sanoin kuinka onnellinen mä oon. ♡
Kauluspaidassa
Äitienpäivä

Kommentoi