Oma tyyli

Apua, onko vyölaukku taas muodikas?

Kirjoitin täällä laukkukokoelmani uusimmasta jäsenestä, Louis Vuittonin Millasta, ja samalla vihjasin että tarkoitus on testata sitä myös erään nousevan trendin muodossa. Mun suunnitelma onnistuikin hyvin ja sain kuin sainkin tuunattua Millasta itselleni vyölaukun! Kyllä, näet oikein, mulla on vyölaukku näissä asukuvissa. Kata ja Ane, arvasitteko oikein? ;D

 

Vyölaukku tosiaan mielletään todella vahvasti ysärille ja niitä on kammoksuttu pitkään sen jälkeen. No, enpä minäkään kyllä pidä niistä ysärin pussimaisista ja retroista vyölaukuista, mutta syksyllä jopa Vogue tituleerasi vyölaukut kesän 2018 isoksi trendiksi täällä. Isot muotitalot alkoivat siis tehdä näistä omia versioitaan, ja upeita yksilöitä löytyykin esimerkiksi Cuccilta, Pradalta ja Moschinolta. Itse ihastuin tosi kovasti Salvatore Ferragamon minilaukkuun, joka oli kiinnitetty roikkumaan leveään vyöhön. Toki myös niitä retron näköisiä vyölaukkujakin on ilmestynyt kauppojen valikoimiin, esimerkiksi Niken ja Puman versioina, mutta mä en tosiaan syty niille.

 

Nuo siistimmät ja tyylikkäämmät minilaukut kiinnitettynä vyötärölle taas ihastuttivat minut täysin. Nuo ovat kuitenkin todella kalliita laukkuja, eikä perushenkkamaukkojen valikoimissa ollut sellaista, mikä olisi miellyttänyt omaa silmääni ja siksi vyölaukkuidea saikin jäädä. Kunnes tosiaan löysin tuon Millan ja sitten bongasin lähes samanaikaisesti tämän kuvan ja idean. Kuvassa on Vuittonin Pochette kiedottu vyötärölle Pochette Metiksen hihnalla ja halusin totta kai testata tätä myös itse.

 

Mä en tosiaan ostanut Millan mukana hihnaa, kun en nähnyt sitä tarpeellisena. Tässä vyölaukkuideassa olenkin käyttänyt Evan hihnaa, joka ei aivan ollut sopivan pituinen. Kuitenkin kun mukaan otti Millan kultaisen ketjun, tästä tuli juuri täydellinen! En ymmärrä miten voin olla näin pienestä asiasta näin innoissani, mutta tämä uusi käyttötarkoitus Millalle on jotain niin mahtavaa 😀 Toissapäivänä tuo pääsi tosiaan heti käyttöön ja täytyi tietenkin ottaa asukuvat tuon pikkuisen kanssa.

 

Millaa en siis tosiaan ostanut vain vyölaukuksi, koska parin kesän trendiksi se olisi aivan liian kallis investointi. Tässä kuitenkin parasta on se, että kykenin luomaan hetken trendin elementeistä, jotka tulevat pysymään mun kaapissa todennäköisesti loppuelämäni. Tällainen muokattavuus ja yhdisteltävyys on parasta, ja haluaisin oppia tekemään tätä enemmän. Näin tulisi hyödynnettyä koko vaatekaapin kapasiteetti, kun olen aiemmin harmitellut sitä täällä, etten osaa käyttää kaikkia vaatteitani niin idearikkaasti kuin pitäisi. Tämä vyölaukku onkin siis hyvä alku!

 

takki Bershka × hame Stradivarius/Asos × t-paita Gant × kengät Converse × aurinkolasit Ray-Ban × laukku Louis Vuitton

 

Tulipa höpöteltyä vyölaukuista! Muutoin tuo olikin nyt ensimmäinen midihamepäivä tänä vuonna. Tuo hame on ostettu pari kuukautta sitten, mutta se pääsi vasta nyt ekaa kertaa käyttöön lämpimien kelien vuoksi. Ja olen ihan rakastunut tuohon, sen väri on ihan täydellinen ja se liikkuu juuri niin kuin toivoin. Siinä on myös pientä sporttista vivahdetta vyötäröllä olevan joustonauhan vuoksi. Mulla on muuten tällä viikolla menossa viikko ilman farkkuja -haaste, ja tässä ensimmäiset viralliset asukuvat tältä haasteviikolta. Mitäs tykkäätte? 🙂

 

Vyölaukku – hot or not?

 


×××
Liity lukijaksi helposti Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Louis Vuitton Milla – pieni, mutta superkätevä clutch bag
× Luottoasu Englannissa: Flanellimekko ja tekonahkalegginsit
× Keltainen farkkutakki piristää harmaintakin päivää
 

Lue myös

Blogiyhteistyöt 4: Mikrovaikuttaja eli pieni bloggaaja onkin parempi valinta?
27 päivän työputki ja mitä siitä on seurannut?

18 Comments

Leave a Reply