Lifestyle

3. adventtiarvonta: Uniikkia muotia halvalla

Edellisen adventin arvonnasta karkkilaatikon voitti Sari! Paljon onnea ♡ Sinuun otetaan tänään yhteyttä sähköpostitse 🙂
×××

Yhteistyössä Zadaa
Ihanaa kolmatta adventtia kaikille! Enää yksi viikko jouluaattoon ♡ Kolmannesta adventtikalenterin luukusta paljastuu Zadaa, eli siis ihan superhelppo kirpputori, joka pyörii sun omassa älypuhelimessa. Kirjoitin jo elokuussa teille Zadaasta tässä postauksessa, ja sieltä voittekin käydä lukemassa lisää sovelluksen perustoiminnasta. Mä itse käytin tätä alkusyksyllä ennen vaihtoa aika paljonkin, niin myymiseen kuin ostamiseenkin ja kaikki sujui tosi hyvin. Zadaa on kuitenkin kehittynyt eteenpäin valtavin harppauksin, ja mukaan on otettu myös Tanska! Nyt voit siis shoppailla tanskalaisten tuotteita ja toisinpäin.

Zadaan toinen uusi palvelu on vasta viime sunnuntaina lanseeratut brändiputiikit, josta haluan kertoa teille vähän enemmän. Brändiputiikkien kautta myydään siis Zadaan käyttäjille kotimaisten brändien mallikappaleita ja uniikkituotteita edullisin hinnoin. Joitakin tuotteista ei ole edes mahdollista ostaa muuta kautta kuin Zadaasta. Jos siis tykkäät erityisesti uniikista muodista, tämä on ehdottomasti sun juttusi!

Jokaista brändiä edustaa aina vähintään yksi muotivaikuttaja, sillä ideana on myös yhdistää brändejä niitä rakastaviin ihmisiin. Satavuotiaan Suomen kunniaksi ensimmäisen brändiputiikin avasi suomalainen LUMI ACCESSORIES ja putiikista löytyy vanhempaa mallistoa, jota ei ole enää muualta saatavilla sekä näytekappaleita. Muitakin suomalaisia ja pohjoismaalaisia brändejä on tulossa brändiputiikkeihin myöhemmin, joten jos ne kiinnostaa, tarkkailkaahan Zadaan Discoveria ;D

Tässä luukussa saan kunnian arpoa yhdelle teistä 200 euron krediittilahjakortin Zadaahan! ♡ Zadaan krediitit vähennetään automaattisesti kassalla, ja niillä saat maksimissaan puolet tuotteen jo alhaisesta kirppishinnasta pois. Krediittejä ei tarvitse käyttää kerralla, eivätkä ne myöskään vanhene.
Osallistumisohjeet ovat tuttuun tapaan hyvin yksinkertaiset:
× Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle.
× Osallistumisaikaa on seuraavaan perjantaihin eli 22.12. saakka.

Onnea arvontaan ♡


×××
Arvontaan osallistuminen ei edellytä lukijaksi liittymistä, mutta halutessasi voit sen tehdä Bloggerin tai Bloglovinin kautta 🙂

Lue myös

Pipopää
Kulttuurishokki: Shokkivaihe

63 Comments

Leave a Reply