Zadaa – Maailman helpoin kirppis

Yhteistyössä Zadaa
Lähestyvä vaihto on saanut mut miettimään paljon mun vaatekaappiani ja vaatemääriä. Tulen todennäköisesti ottamaan ainakin alkuun mukaan yhden ison ja yhden pienen matkalaukun, ja sinne tungen kaikki tarvitsemani vaatteet. Oon jo vähän ehtinyt stressata tätä, että vaatteista pitäisi päästä eroon ja oon keväästä lähtien pohtinut vaatteiden läpi käymistä. Pari viikkoa sitten mä tosiaan tein sen, tyhjensin kaappeja ja heitin vaatteita isot määrät pesuun.

Mä olen myynyt vaatteitani pari kertaa perinteisellä kirppiksellä ja toisinaan myös Facebook-kirppiksillä, mutta oletteko kuulleet sovelluksesta nimeltä Zadaa? Zadaa on Suomen suurin muodin kauppapaikka ja Suomen nopeimmin kasvava muotialan yritys. Tässä sovelluksessa kirppistelystä on tehty mahdollisimman helppoa; sovellukseen määrität omat tietosi, kuten pituuden ja vaatekoon, ja näiden avulla sovellus näyttää vain sulle sopivia vaatteita, joita voit selata kategorioittain. Sä pystyt myös suoraan selaamaan sun ”kaksosten” tuotteita!

Vaatteiden ja asusteiden laittaminen myyntiin Zadaa-sovellukseen on tosi helppoa. Mä itse lisäilin tuotteita vähän hiljalleen, parissa erässä. Se oli helppoa ihan vaikka bussissa, kun olin kuvannut tuotteet etukäteen. Kuvia tuotteesta voi ladata neljä, ja sitten vaan täytät tiedot, kuten merkin, koon ja hinnan. Ostotapahtuman jälkeen ostaja ja myyjä saavat oman chatin, jossa voidaan sopia esimerkiksi noudosta. Zadaa myös takaa luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin, sillä myyjä saa rahat tilillensä vasta, kun tuote on toimitettu.

Zadaa on myös lanseerannut nettikirppisten pelastajan, joka on nimeltään Zadaa Package. Sen avulla tuotteet vaihtavat omistajaa kiinteällä 4 euron hinnalla riippumatta paketin koosta! Jos toimitustavaksi on valittu Zadaa Package, ostotapahtuman jälkeen niin myyjä kuin ostajakin saavat omat uniikit koodit, joista toinen on lähettämistä ja toinen paketin hakua varten. Tämän paketin kulkua on myös helppo seurata Zadaan kautta. Itsekin odotan juuri parhaillaan pakettia saapuvaksi!

Ja hei, mut voi löytää Zadaan Discoverista tänään kello 12 alkaen, eli just nyt! Latailin sinne tosiaan hyvän määrän vaatteita myyntiin, ja löytyy joukosta myös laukku, aurinkolasit ja kellokin. Ladatkaa Zadaa allaolevista linkeistä ja käykää ihmeessä ainakin kurkkaamassa olisiko siellä jotain just sulle ♡ Koodilla EL7419 saatte muuten viisi euroa shoppailurahaa, joka on käytetyistä tuotteista jo hyvä summa! 🙂

Oletko sä kuullut aiemmin Zadaa-sovelluksesta? Entä tykkäätkö kierrättää vaatteita?

×××
Kannattaa myös käyttää Instagramissa tagia #zadaafashion, voit saada lisää shoppailurahaa!
Loma puhelimen kameran kautta
Rumia kuvia ihanista paikoista

Kommentoi