Lifestyle

Yves Rocher -joulukalenteri 2021

Kalenteri saatu pr-lahjana.


Moikka, ja ihanaa marraskuun viimeistä päivää 🙂 Mikä olisikaan parempi ajankohta esitellä mun tämän vuoden joulukalenterini, jota pääsen huomenna availemaan! Mä rakastan kosmetiikkakalentereita kuten tiedätte, ja tämän vuoden kalenterista olen erityisen innoissani. Kyseessä on siis Yves Rocher -joulukalenteri, jonka sain pr-lahjana. Tutustutaanpa siihen heti hieman lisää.

Yves Rocher -joulukalenteri

Tämä kalenteri on kooltaan hieman pienempi, mutta kompakti koko on itselleni oikein mieluisa juttu. Sävymaailma on yleellisen vihreä ja kultainen, tummilla korostusväreillä tehostettuna. Kalenterista aukeaa kaksi siivekettä, jotka pitävät kiinni ollessaan luukkujen laatikot hyvin paikoillaan. Mun mielestä Yves Rocher -joulukalenteri on tosi kaunis, ja sopii loistavasti vähän aikuisempaan makuun. Se toimii lisäksi kivasti jouluisena sisustuselementtinä, omani sijoitin juuri tästä syystä ihan olohuoneeseen näkyville.

Kalenterissa on myös huomioitu vastuullisuutta. Pahvi on peräisin kestävästi hoidetusta metsästä ja ylijäämämateriaaleista 60% on kierrätettyä pahvia. Yves Rocher on sitoutunut vaalimaan maailman monimuotoisuutta, mikä on myös itselleni tärkeä arvo.

Yves Rocher -joulukalenteri maksaa 49,90€. Kalenterin voi helpoiten tilata suoraan Yves Rocherilta tästä.

Sisältö (ilman spoilereita!)

Kalenterissa on 24 luukkua, ja jokainen luukku on oma pieni laatikkonsa. Sisällöstä kerrotaan, että luvassa on joka päiväisiä tuotteita, jotka varmasti tulevat arjessa käyttöön. Tuotevalikoimassa on huomioitu niin kasvot, keho, hiukset, tuoksut sekä meikit. Aika mahtava setti siis! Tuotteet ovat kooltaan 4-50 ml, eli sellaisia kivoja matkakokoja. Ei liian pieniä testereitä, vaan kokoja, joista riittää käytettäväksi, mutta et kuitenkaan huku tuotemäärään eivätkä tuotteet jää käyttämättä. Sisällön arvoksi on ilmoitettu 139,80€, eli melkein kolminkertaisesti kalenterin myyntihintaan nähden.

Osa tuotteista on limited edition -tuotteita ja mukana on myös tietoa tuotteiden vaikuttavista aineista. Voin paljastaa, että kalenterin tuotteiden joukosta löytyy myös itselleni jo entuudestaan tuttuja tuotteita… 🙂 Tietysti hyviksi todettuja sellaisia! Näistä mielelläni otankin myös matkakokoiset versiot, joita on helpompi kuljettaa. Erityisen paljon odotan vartalo-kategorialta, etenkin jos joukosta löytyisi esimerkiksi vaikkapa suihkugeelejä! Meikkien osalta olen myös innoissani, sillä usein vastaavista kalentereista paljastuu esimerkiksi huulipunia ja ripsivärejä, jotka ovat omia suosikkitestattaviani. Mielenkiinnolla odotan tuoksu-kategoriaakin, mitähän sieltä mahtaa paljastua 🙂

Sisältö lueteltuna

Haluan pitää aina joulukalenterien esittelyt spoilausvapaina, kuitenkin siten, että halukkaat voivat tarkistaa sisällön ennen ostopäätöstä. Alla on siis lueteltuna kaikki kalenterin sisältämät tuotteet. Saat luettelon näkyviin maalaamalla viivojen välisen alueen 🙂 Lopussa myös kuvia sisällöstä, älä rullaa eteenpäin jos et halua spoilaantua!


Delectable Blackberry Lip Balm -huulivoide
Recovery Sleeping Night Care -yövoide
Repairing Anti-Pollution Day Care -päivävoide
Soothing Foam Mask with Organic Chamomile -kasvonaamio
Regenerating Balm Mask with Organic Calendula -kasvonaamio
Ultra-fresh Cleansing Gel – Pure Algue -puhdistusgeeli
2 in 1 Makeup Removing Micellar Water – Pure Algue -misellivesi
Rouge Vertige Lipstick 56 Satiny – Incandescent Coral -huulipuna
Go Green Nail Polish – 08 Ginger Red -kynsilakka
Mini Kohl Pencil – 01 Black -rajauskynä
Intense Metamorphosis Mascara -ripsiväri
Eau de Parfum Plein Soleil -tuoksu
Eau de Parfum Sel d’Azur -tuoksu
Mini 2 in 1 Balm Hair Mask – Repair -hiusnaamio
Balm Shampoo – Repair -shampoo
Rinsing Vinegar – Shine -huuhteluetikka
Botanical Balm -jätettävä hoitoaine
Delectable Blackberry Bath & Shower Gel -suihkugeeli
Melting Orange Bath & Shower Gel -suihkugeeli
Extraordinary Shea Reparative Body Lotion -vartalovoide
Mini Apricot Botanical Body Scrub -vartalokuorinta
Argan and Rose Body Lotion -vartalovoide
Melting Orange Hand Cream -käsivoide
Argan Rose Hammam Bath and Shower Gel -suihkugeeli

Sellainen kalenteri siis tänä vuonna! Odotan jo innolla joulukuun alkua että pääsen availemaan luukkuja 🙂 Miltä tämä kalenteri näyttää teidän silmään? Millaisia kalentereita te olette hankkineet tälle vuodelle?
Yves Rocher -joulukalenteri – Mikä joulukalenteri sinulla on?

Askelia kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa - uudet Hetki-tuotteet
Uudet taulut olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen - Desenio alekoodi

Leave a Reply