Yksi paita, viisi eri tyyliä – Upcycler Helsinki tarjoaa kestävää muotia

id yksi paita, viisi eri tyyliä


Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Upcycler Helsingin kanssa.

1. Klassisesti tyttömäinenJoko Upcycler Helsinki on sulle tuttu? Kyseessä on kiertotaloutta ja vastuullisempia valintoja tukeva yhden naisen yritys. Mulle itselleni vastuullisempi muoti on lähellä sydäntä ja haluan joka päivä ottaa pieniä askelia kohti ekologisempaa tyyliä. Tärkeitä aiheita tällä matkallani ovat ehdottomasti 2nd hand -vaatteet, suomalainen design, vastuulliset materiaalit sekä uuden ostamisen tarpeen minimointi. Upcycler Helsinki edustaa ja tukee kaikkia näitä, joten olinkin todella onnessani kun pääsin kaupallisen yhteistyön kautta tutustumaan Upcycler Helsingin verkkokauppaan.

2. Asiallinen business-lookUpcycler Helsinki valitsee valikoimaansa suomalaisien brändien tuotteita, joiden valmistamisen perustana ovat olleet materiaalin kierrätys tai uudelleenkäyttö. Verkkokaupasta löytyy näiden tuotteiden lisäksi myös 2nd hand -löytöjä ja mun mielestä onkin mahtavaa kun uudet ja käytetyt vaatteet saa helposti ”saman katon” alta. Valikoimassa on tuotteita niin naisille kuin miehillekin, vaatteista asusteisiin. Brändien joukosta löytyy esimerkiksi Globe Hopen suositut laukut, TAUKO:n upeita design-vaatteita, Saara Ruskolan korvakoruja sekä Pure Wasten 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistetut unisex-vaatteet. Multa itseasiassa löytyykin yksi Pure Wasten t-paita, ja rehellisesti se on varmasti laadukkain perusvalkoinen teeppari, jonka olen koskaan omistanut.

Upcycler Helsinki muuten tarjoaa tällä hetkellä myös kotiinkuljetusmahdollisuuden vain 6 eurolla. Sen lisäksi jokaista verkkokauppatilausta kohden lahjoitetaan 25 senttiä puiden istutukseen. Upcycler Helsingistä tilaamalla tuet siis niin suomalaista pienyrittäjyyttä kuin ympäristöäkin, jotka ovat molemmat äärettömän tärkeitä juuri nyt ja aina ♡

3. Treffi-iltaMonikäyttöinen kietaisupaita

Mä itse kotiutin Upcycler Helsingin verkkokaupasta aivan ihanan Physa-kietaisupaidan ♡ Paita on TAUKO:n designia ja ensimmäisenä ihastuin paidan leikkaukseen. Kietaisupaidat ovat ainakin itselläni iso hitti tänä keväänä, mutta kietaisumalli on hyvin klassinen ja ajaton, joten yhden kauden trendistä ei ole huolta. Kietaisupaitojen yksi parhaimmista ominaisuuksista on se, että paidan lookkia voi helposti muuttaa eri sidontatavoin. Rusetin voi tehdä selkäpuolelle, klassisesti sivulle tai halutessaan vaikka eteen. Physa-paita on valmistettu uusiokäytetystä suomalaisesta tekstiilistä, ja kangas on 60% puuvillaa ja 40% polyesteriä. Materiaali tuntuu sopivan jämäkältä, mikä tuo paidan leikkauksen oikeuksiinsa ja tekee paidasta ryhdikkään.

Tämän paidan myötä halusin haastaa itseäni ja koota yhden vaatteen ympärille useampia asukokonaisuuksia. Tällä haluan osoittaa itselleni (sekä myös teille) kuinka monikäyttöisiä vaatteet voivatkaan olla sekä kannustaa itseäni inspiroitumaan omasta vaatekaapistani. Ja voi kuinka monta eri kokonaisuutta olisikaan tämän Physa-paidan ympärille keksinyt! Tähän postaukseen valitsin kuitenkin viisi suosikkiani, mutta jatkossa kyseinen paita varmasti näkyy muissakin asukokonaisuuksissa.

4. Rouheampi mutta maanläheinenYksi paita, viisi eri tyyliä

Näistä postauksen kuvista näette viisi keskenään hyvin erilaista tyyliä, joissa jokaisessa keskipisteenä on Upcycler Helsingin valikoimasta löytyvä Physa-kietaisupaita.


1. KLASSISESTI TYTTÖMÄINEN
Tyttömäisen ja klassisen, mutta näyttävän lookin saa yhdistämällä paidan esimerkiksi leveälahkeisiin pilkullisiin culottes-housuihin. Kengiksi valitsin korolliset nilkkurit ja lisäsin helmiä tuomaan lisää tyttömäisyyttä. Helmet ovatkin ihana yksityiskohta niin pannassa, kuin nilkkureista pilkistävissä sukissakin.


2. ASIALLINEN BUSINESS-LOOK
Asiallisempaa tyyliä hain mustien pillifarkkujen ja bleiserin kautta. Alaosaksi sopisi ehdottomasti myös mustat culottes-housut ja vaihtamalla bleiserin esimerkiksi värikkääseen versioon asusta saa taas täysin erilaisen.


3. TREFFI-ILTA
Treffi-iltana tai muissa juhlailloissa paita toimii ihanasti nahkahameen kanssa. Kaveriksi valitsin punaiset korkkarit, jotka mätsäävät huulipunan kanssa. Rennompaa, esimerkiksi kesäiltojen viettoa varten testasin paitaa myös valkoisen farkkuhameen kanssa, toimii!


4. ROUHEAMPI MUTTA MAANLÄHEINEN
Tämän asun näkisin päälläni ehdottomasti alkusyksystä! Se tosin toimisi myös esimerkiksi kaupunkifestivaaleilla tai ihan vaan arjessa. Näin vaan se smart casual -kietaisupaita taipuu rouheampaankin lookkiin maihareiden kaveriksi ;D


5. HENKISESTI SAFARILLA
Tämä viimeinen nousi omaksi suosikiksi, varmastikin sen safari-henkisyyden vuoksi. Kyseisen kokonaisuuden voisin kuvitella pukevani ihan vaan arjessa, pressitilaisuuksissa tai päivätreffeillä kavereiden tai kumppanin kanssa.

5. Henkisesti safarilla-20% alekoodi ♡

Näin siis taipuu yksi paita, viisi eri tyyliä! Jos sinäkin kaipaat arjessa monipuolisesti toimivaa ja kaiken kanssa sopivaa siistiä ja tyylikästä paitaa, voin lämpimästi suositella tätä Physa-kietaisupaitaa. Löydät sen Upcycler Helsingin verkkokaupasta täältä, ja sama paita löytyy myös sinisenä. Muista myös tsekata muu valikoima tästä. Huhtikuun aikana saat Upcycler Helsingin verkkokaupasta -20% alennuksen koodilla ellihuhtikuuYksi paita, viisi eri tyyliä – Mikä tyyli on sinun suosikkisi?
×××

Ota Upcycler Helsinki seurantaan myös Instagramissa!


Lue myös

Kuivashampoot testissä
Meikkipöytä - Millainen on mun meikkipiste kotona?

Kommentoi