Miten yhdistää: Yksi mekko, kahdet eri juhlat ja kaksi asua

Oho mitä ihmettä, uusi osa Miten yhdistää -sarjaa! Muistaako kukaan tätä enää? 😀 Viime vuoden lopulla tein kolme osaa tätä sarjaa ja tarkoitus oli jatkaa sen tekemistä, mutta jotenkin se vähän tökkäsi. Koin ehkä ettei mulla olisi niin paljoa annettavaa tällaiselle sarjalle. Mä kuitenkin tykkäsin tosi kovasti tehdä noita postauksia ja olen nyt pitkään miettinyt tämän herättelemistä henkiin, joten tässä sitä ollaan.

Tämä osa on vähän epätyypillisempi verrattuna aiempiin osiin ja idea tähän syntyikin aika yhtäkkiä viikonloppuna. Tapani mukaan mulla oli asukriisi juhlien suhteen ja ajattelin, etten voi laittaa päälle mekkoa, joka mulla on ollut päällä jo kertaalleen. Tuollainen ajattelutapa on naisten keskuudessa tosi yleinen, varsinkin jos juhlissa on samaa juhlaväkeä. Ja se on mun mielestä tosi harmi, koska miksi naisten pitäisi aina ilmestyä juhliin erilaisella mekolla?

Päätin sitten olla välittämättä tuosta hölmöstä kirjoittamattomasta säännöstä ja sainkin idean mekon stailaamisesta uudelleen.

 

mekko Zara × kengät Skopunkten × laukku Louis Vuitton × kello Daniel Wellington × käsikoru Kalevala

 

Vuosi sitten

Viime vuoden elokuussa äidillä oli viisikymppiset, joissa mulla oli päällä tämä aivan ihana punainen mekko. Olin ostanut sen viime kesänä ja omaksi yllätyksekseni ihastuin tuohon kirkkaan punaiseen väriin. Se oli ja on edelleen ihan täydellinen mallinsa puolesta, koska se näyttää tosi nätiltä mutta on kivan väljä. Röyhelöhihat tuovat mekkoon lisää sitä jotain, ja mun mielestä tämä on ehdottomasti yksi kivoimpia mekkoja jonka olen omistanut.

Viime vuonna tosiaan yhdistin mekon melko yksinkertaisesti. Noin näyttävä mekko värinsä puolesta ei toki tarvitsekaan kylkeen mitään ihmeellisyyksiä. Valitsin valkoiset rennot kengät, joiden matala korko oli pitkää päivää ajatellen nappivalinta. Louis Vuittonin Eva sopii aina kaikkeen ja ruskea näyttää superhyvältä punaisen rinnalla. Tässä vielä viime vuoden asupostaus tästä asusta.

Hah, huomaatteko muuten kuinka oudolta mä näytän pitkillä hiuksilla! 😀 Ei ole ikävä, kyllä nämä lyhyet vaan on se mun juttu.

 

mekko Zara × kengät Seppälä × laukku Ted Baker × käsikoru Kalevala

 

Nyt

Viikonloppuna tosiaan näytin tältä. Tässä postauksessa kerroin tutustuneeni vihdoin punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmään ja siitä inspiroituneena halusin kokeilla sitä myös juhlapukeutumisessa. Siksi valitsin punaisen mekon kaveriksi tuon ihanan vaaleanpunaisen Ted Bakerin laukun, ja vitsi miten söpöltä ne näyttivätkään yhdessä! Näitä kahta tasapainottamaan otin ihan vaan beiget tavalliset korkkarit.

Mä itse yllätyin ihan todenteolla kuinka kiva tämä uudempi juhla-asu olikaan. Ei varmaan tule siis yllätyksenä, että mä valitsisin näistä kahdesta tuon jälkimmäisen. Mitään suurempaa vikaa ei aiemmassakaan ole, mutta on tosi hauska nähdä kuinka yksi mekko muuntuu kahteen täysin erilaiseen asuun eri asusteilla. Mitä mieltä te olette siitä, ettei samalla juhlamekolla saisi näyttäytyä useasti samassa juhlaporukassa?

 

Yksi mekko, vuosi välissä – kumpi näistä asuista on sun suosikki?

 


×××
Voit seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Miten yhdistää: Paljettihame
× Miten yhdistää: Valkoinen neule
× Miten yhdistää: Ylipolvensaappaat
 

Lue myös

Hetken mulla jopa oli sellainen lapsuuden kesä -fiilis
Harry Potter and the Cursed Child: Upein teatterikokemus koskaan

Kommentoi