Winter Wonderland Lontoossa + voita liput Matkamessuille

Vuoden toiseksi viimeistä päivää viedään! Ihan käsittämätöntä miten nopeasti tämä vuosi on kulunut. Mulla on vielä huomenna työpäivä ja sen jälkeen suunnataan uudenvuoden viettoon. Toivottavasti teilläkin on kivoja suunnitelmia vuoden vaihteeseen!

 

Mä en vielä ehtinytkään kirjoitella yhtään meidän Lontoon reissusta, joka oli joulukuun alussa. Reissusta kuulette varmasti vielä paljon lisää, sillä kysessä oli todellakin ikimuistoinen matka, joka poikkesi yllättävillä tavoilla muista 😀 Aloitetaan kuitenkin Winter Wonderlandilla, joka on ehkä ajankohtaisin aihe matkaltamme.

 

Winter Wonderland on Lontoon Hyde Parkissa järjestettävä valtava joulumaa ja huvipuisto. Se aukeaa marraskuun lopulla ja pidetään auki tammikuun alkuun. Winter Wonderland on täynnä pieniä kojuja, joista saa herkullista ruokaa, herkkuja, käsitöitä tai muita pienesineitä. Kojut ympäröivät huvipuistolaitteita, jotka ovat valaistu toinen toistaan upeammin. Valtava maailmanpyörä on näistä laitteista ehkä tunnetuin.

 

Mä kävin Winter Wonderlandissa viime vuonnakin, ja se oli silti yksi pakko nähdä -kohde tälläkin reissulla. Siellä on vaan niin huippu tunnelma, ja tuolla jos jossain pääsee joulufiilikseen. Englantilaiset ja muut turistit ovat niin ihanan innoissaan ja heille tuo Winter Wonderland tarkoittaa todellakin joulumaata, vaikkei lunta olisikaan ja vaikka jopa sataisi.

 

Me viivyttiin tänä vuonna pidempään paikalla, ja kierrettiin alue perusteellisemmin. Ostettiin söpöt joulukoristeet, otettiin hassuja kuvia patsaiden kanssa ja syötiin minipannukakkuja. Ne olivat muuten superhyviä, mutta annos oli turhan iso 😀 Paikalta sai monesta isosta teltasta ja ulkoalueiltakin mulled winea tai mulled cideria. Ne me säästettiin viimeiselle joulutorille, mutta tunnelma olisi varmasti ollut paras tuolla Winter Wonderlandissa.

 

Winter Wonderland on kyllä tosiaan yksi must see -kohteista, jos suunnitelmissa on matkata Lontooseen joulun aikoihin. Minunkin varmaan täytyy mennä vielä kolmannenkin kerran, sillä vieläkään en ole kokenut yhtäkään noista huvipuistolaitteista 😀

 

Matkustelusta muuten tuli mieleen, mun Instagramin puolella käynnistyi tänään arvonta, josta voit voittaa sulle ja kaverillesi liput Matkamessuille!

 

Miltä winter Wonderland näyttää näiden kuvien perusteella?

 


×××
Olethan jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Erilainen joulu – Mitä, miksi, mistä tämä joulu koostui?
× It’s beginning to look a lot like Christmas
× Tässä on Winston – Perheemme uusin jäsen on pomeranian pentu
 

Lue myös

Erilainen joulu - Mitä, miksi, mistä tämä joulu koostui?
Vuosi 2018 on nyt paketissa - Highlights of the 2018

Kommentoi