Waiting for summer

Mä odotan niiiin paljon kesäkuun alkua, johon ei onneksi ole enää kuin pari hassua päivää. Kaikki koulujutut pitäisi olla tehtynä toukokuun loppuun mennessä, ja kun ne kaikki on ohi ja palautettu, alkaa mulla kesäloma koulun puolesta. Ja mä odotan sitä ihan älyttömän paljon.

Mulla on töistä vielä kolme lomaviikkoa jäljellä, jotka käytän kahdessa pätkässä heinä-elokuussa. Odotan niitäkin viikkoja tosi paljon, mutta jotenkin isoin helpotus on se, ettei mun tarvitse tehdä tehtäviä, huolehtia deadlineista tai miettiä koulua koko kesänä. Tuntuu, että mulle jää niin paljon vapaa-aikaa töiden ohella! Älkää ymmärtäkö väärin, tarkoitus ei ole vähätellä pelkästään töissäkäyviä, mutta mun oma vapaa-aika on ollut tosi minimissä viime aikoina, ja sen takia tuntuu että luppoaikaa jää todella paljon kun mulla ei ole huolehdittavana muuta kuin työt.

Odotan niin kovasti sitä, että saan töiden jälkeen maata hyvällä omalla tunnolla sohvalla. Ootan innolla sitä, että saan ja ehdin katsoa leffan vaikka joka ilta jos siltä tuntuu. Voin aloittaa taas katsomaan jotain sarjaa. Ehdin keskittymään enemmän ja isommalla panostuksella kuvaamiseen ja tähän blogiin. Haluaisin jo istuskella lämpiminä kesäiltoina meidän parvekkeella ja haluaisin ehtiä sisustamaan sitä enemmän. Ootan sitä, että voimat ja aika riittää taas kunnolla urheilemiseen. Haluaisin lukea taas pitkästä aikaa jotain muutakin kirjaa kuin koulukirjaa. Odotan sitä, että voisin käyttää viikonloput pitkään nukkumiseen, ulkoiluun ja yhdessäoloon.

Mulla on jo jonkun verran kesäsuunnitelmia, tai ainakin ideoita tälle kesälle. Osa on vielä vähän vaiheessa, mutta toivottavasti niitäkin lyötäisiin lukkoon ihan lähiviikkoina. Tavoitteena on kuitenkin olla mahdollisimman paljon ulkona ja nauttia kesäilmoista, myös niistä sateisista vaikka sitten leffamaratoonilla. Mun viime kesä oli ihana vaikka mulla olikin vaan viikko lomaa, ja tästä syystä haluaisin päästä tekemään samojakin juttuja kuin viime vuonna. To do -listalla on myös paljon uusia juttuja, erityisesti uusia paikkoja joissa haluaisin käydä.

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä jo on?
London snapshots 1; hotelli, British Museum, Buckinghamin Palatsi
Sunnuntain laatuaikaa

Kommentoi