Vuoden vaihteen juhlalook

Ihanaa alkanutta vuotta 2018! ♡ Oonkin ollut poikkeuksellisesti kaksi päivää ihan vaan hiljaa täällä, koska tämän vuoden ekat päivät on otettu täysin rentoilun kannalta. Ja pelkkä oleminen ilman sen kummempaa tekemistä tuli todellakin tarpeeseen. Meidän vuodenvaihde sujui perinteisesti kaveriporukalla, joskin tänä vuonna vietettiin vähän rauhallisemmat juhlat ja se oli oikeastaan tosi jees. Toivottavasti teidänkin juhlinnat sujuivat hyvin!


No mutta kuitenkin, tässä mun sunnuntain juhlalookkia. Paidan ostin tosiaan aika alkusyksystä Englannista, ja silloin jo pohdin tätä yhdeksi vaihtoehdoksi vuoden viimeiselle päivälle. Mulla olikin pieni kriisi sitten alaosasta, kun en tiennyt minkä kanssa olisin tuon laittanut 😀 Päädyin kuitenkin testaamaan culottes-housuja ja nehän sopivatkin tosi kivasti. Näissä kuvissa mulla on muuten jalassa vaan avokkaat, mutta en sitten loppujen lopuksi tykännytkään niistä tässä asussa ja ne vaihtuivat myöhemmin toisiin 😀

Mä kokeilin muuten ensimmäistä kertaa ikinä irtoglitteriä meikissä! Luonnonvalossa nuo näyttivät tosi punertavilta, mutta sisätiloissa glitterit oli kivasti samaa sävyä kuin tuo paita. Tilailin Nyxin glitterit ja glitterliiman Cocopandalta ja ennen naamaan lätkimistä testasin niiden toimivuutta käteen. Ensimmäiseksi kerraksi olin tyytyväinen tähän lopputulokseen, vaikkei tuo mikään mestariteos olekaan 😀 Ensi kerralla sitten taas paremmin! Oletteko te käyttäneet irtoglittereitä meikissä?


Näiden kuvien myötä tuli taas huomattua kuvaamisen vaikeus Suomessa talvella 😀 Kuvat piti tykittää noin kymmenessä minuutissa kun meinasin jäätyä tuonne kylmyyteen. Myös pimeys yllätti meidät, ja kuvat ovatkin sen vuoksi aika hämäriä ja hiukan heikompilaatuisiakin. Ainakin lumi antaa kuitenkin ihanan valkoisen taustan, ja sitä mä rakastan!

paita Urban Outfitters × culottes-housut Cubus × clutch Ted Baker

Mitäs tykkäsitte tästä mun kimaltavasta lookista? Millainen asu sulla oli uutenavuotena?

×××
Tänään on muuten mun viimeinen päivä Suomessa taas hetkeen. Huomisen lähtöpäivän tunnelmia voi taas seurailla Snapchatista @ellimarias ja Instagramista @ellileppiniemi 🙂

Lue myös

Onnellinen kuluneesta vuodesta
Millainen oli mun Suomi-loma?

Kommentoi