Lifestyle

Voittavat tavat – Mistä unelmoin ja miten saavutan sen

Kaupallinen yhteistyö: Voittavat tavatMeillä oli blogitiimin kanssa helmikuun tiimipostauksen aiheena unelmat. Multa jäi tuo postaus väliin tämän blogin muuttosäädön vuoksi, mutta voisin vähän koittaa paikata tilannetta nyt. Sain muutama viikko sitten testiin supersuositun Voittavat tavat -kirjan ja arvoimme tuolloin Instagramissa myös pari kirjaa yhdelle onnekkaalle sekä hänen kaverilleen.


Voittavat tavat -kirja

Nyt olen testaillut kirjaa jo hyvän tovin ja olen ehtinyt tutustua kirjan ideaan hyvin. Kirjan tarkoituksena on siis auttaa sinua pohtimaan tapojasi ja halutessasi myös muokkaamaan niitä. Oli ihanaa kirjan alussa tajuta omat huonot tapansa, joita haluan ehdottomasti muokata. Tiesin jo entuudestaan, miten tavat syntyvät, mutta olen saanut kirjasta paljon apua. Varsinkin sellaisten tapojen kohdalla, jotka ovat juurtuneet todella syvälle. Helppoa se ei ole missään nimessä ollut enkä ole vielä tässä parissa viikossa päässyt niistä täysin eroon, mutta huomaan jo pieniä muutoksia.

Kirjaa tulee täyttää aamuisin ja iltaisin. Mä rakastan listoja, joten mun mielestä on ollut älyttömän kiva listata päivän tehtävät selkeästi ylös. Illan kirjaamisessa mulla on vielä tsempattavaa, sillä päivän koonnin tekeminen on ollut mulle paljon haastavampaa vaikka kyseessä onkin vain simppelit kysymykset. Tykkään myös siitä, kuinka tulevaa viikkoa voi suunnitella yhdessä kirjan kanssa ja kuinka viikot myös paketoidaan. Sunnuntai-illoista onkin tullut mulle suunnitteluntäyteisiä ja silloin koenkin olevani nykyään inspiroituneimmillanni.
Haaveilen mahdollisuuksista

Mistä mä sitten haaveilen? Kirjan kansiin rustasin tarkemmat versiot haaveistani, mutta niitä täysin paljastamatta haaveilen mahdollisuuksista. Haaveilen unelmien työstäni, jota ollaankin lähellä jo nyt. Haaveilen siitä, että en olisi niin sidottu työaikoihin ja rutiineihin. Haaveilen myös taloudellisen tason nostamisesta. Toki haaveilen paljon muustakin, lapsista, omakotitalosta ja niin edelleen, mutta näin lähitulevaisuudessa. Tämän hetkiset haaveet vievät mut sitten lähemmäksi muita haaveita.

Kirjan avulla nämä haaveet pysyvät mun mielessä päivittäin ja se tuntuu auttavan eteenpäin. Se on auttanut mua selkeyttämään elämääni ja aikataulutus on toiminut hyvin. Olen oppinut priorisoimaan ja ymmärtämään, että ei ole maailman loppu jos kaikkia tehtävälistan juttuja ei saa tehdyksi just tänään. Olen nimittäin ehkä myös oppinut ottamaan rennommin ja huomioimaan itseni sekä oman jaksamisen paremmin, kun sille on tullut tarkoituksella varattua aikaa.
Viikko kerrallaan vien itseäni lähemmäs tavoitteitani. Mulla on ollut joka viikolle jokin teema viikkotavoitteiden suhteen. Ensimmäisenä Voittavat tavat -viikkona teema oli oma hyvinvointi ja esimerkiksi jokaisen päivän tärkein tavoite oli mennä ajoissa nukkumaan. Joka päivä se ei onnistunut, mutta pääsin aika lähelle. Mulle sopii hyvin se, että keskityn yhden viikon johonkin tiettyyn juttuun ja pyrin sitten ylläpitämään sitä, jotta esimerkiksi tuosta ajoissa nukkumaan menemisestä tulisi loppujen lopuksi tiukka tapa.

Tämän postauksen julkaisemisen jälkeen mulla onkin tarkoituksena tarttua kalenteriin sekä Voittavat tavat -kirjaan. On aika paketoida kulunut viikko ja suunnitella tulevaa. Voittavat tavat -kirjasta voit lukea lisää täältä ja voit myös tilata sieltä omasi. Koodilla ELLI15 saat tilauksestasi 15% alennusta ♡


Oletko sä kuullut aiemmin Voittavat tavat -kirjasta? Mistä sä haaveilet?
×××

Muistathan, että voit seurata blogia myös Facebookin kautta ♡


Lue myös

Rakkauskirje minulta minulle ja minulta sinulle
Kukonaskelkuvio mustavalkoisessa asussa + kestotyylihaasteen startti

Leave a Reply