Adventtikalenteri 2018: Voita laadukkaat magneettiripset!

Edellisen adventtikalenteriluukun voittajaksi valikoitui Mariska V. Facebookista. Paljon onnea! Häneen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.
×××

 

Joko olet kuullut magneettiripsistä? Varsinkin itse olen nähnyt niitä viime aikoina joka puolella, ja erityisesti somessa on ollut valtavasti puhetta tästä uudesta trendistä. Magneettiripset ovat olleet tervetullut kauneustrendi ja olen niistä itsekin hyvin innoissani.

 

Mullahan oli ripsienpidennykset aikanaan melkein vuoden, kunnes allergisoiduin ripsienpidennysliimalle. Muistan, kuinka sen jälkeen käytin lähes puoli vuotta irtoripsiä, koska en halunnut hyväksyä pelkkiä omia ripsiäni. Miettikää, joka aamu mä taiteilin upeat räpsyt itselleni kauhealla vaivalla 😀 Sittemmin olen hyväksynyt luonnolliset ripseni ja vain elänyt niiden kanssa.

Silti kaipuu upeisiin ripsiin on pysynyt. Syksyllä kuulin tosiaan magneettiripsistä ja ajattelin, että tässä onkin upea mahdollisuus minulle ja myös muille monille ripsiliimalle allergisoituneille. Sainkin ihanalta Miraquelta testiin kahdet upeat ripset sekä kauniin säilytyskotelon.

 

Mun tie magneettiripsien kanssa ei ollut alusta asti ruusuinen ja mun mielestä ripsien käyttö tarvitsikin melko paljon opettelua. Pakko heittää vinkkinä, että Youtubesta löytyy paljon opetusvideoita magneettiripsien laittoon, jotka auttoivat itselläni paljon. Kun magneettiripsien käytön oppi, ne ovat mun mielestä ihan mahtavat! Mä itse sipaisen omiin ripsiin ensin kevyesti ripsiväriä ja sitten laitan magneetit paikoilleen. Ne näyttävät upealta ja tuovat täydellisesti tuuheutta. Mun ripset ovat melko näyttävät, joten käytän niitä spesiaalimmissa tilanteissa.

 

Miraquen ripset ovat markkinoiden laadukkaimmat ja toimivimmat, ja ne ovat superkevyet. Ripset on suunniteltu Suomessa, ne ovat uudelleenkäytettävät ja ne pysyvät vaihdikkaassakin menossa mukana. Ja nyt joulun kunniaksi osana adventtikalenteria, me halutaan Miraquen kanssa arpoa yhdelle teistä vapaavalintaiset ripset heidän verkkokaupastaan! Kaikki Miraquen ripsimallit näet täältä.

 

Osallistu arvontaan ja voita magneettiripset

Toisessa adventtikalenterin luukussa on siis arvottavana yhdet vapaavalintaiset magneettiripset Miraquen verkkokaupasta. Osallisua voit näin:

 

× Kerro kommenteissa, mitkä magneettiripset haluaisit.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa sekä Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 14.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimimerkki julkistetaan seuraavan adventin luukussa.

 

Onnea arvontaan!

 


×××
Miraquen voit löytää myös Instagramista @
miraquemagneettiripset!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Lue myös

Kuusi parasta lahjaideaa miehelle
Syksyinen asu Vaahteranmäellä: Neule + midihame

Kommentoi