Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan!

Vuoden 2018 ensimmäinen adventti on täällä, ja arvatkaas mitä se tarkoittaa! Blogin adventtikalenteri tulee taas ♡ Mun on ollut ihan supervaikea olla hiiskumatta tästä täällä, koska tiedän että vihjailu varmasti ärsyttää lukijoita ja siksi skippasin sen suosiolla tänä vuonna haha.

 

Mikä adventtikalenteri?

Adventtikalenteri on tosiaan tänä vuonna lähes samanlainen kuin viime vuonna, eli joka adventti paljastan uuden arvonnan. Toki adventtiluukuista paljastuvat yllärit ovat erilaisia, ja tänä vuonna kalenteri myös toteutetaan isommin. Tänä vuonna voit osallistua jokaiseen luukkuun kolme kertaa ja näin jopa triplata voittomahdollisuutesi. Osallistua voit blogissa, Facebookissa ja Instagramissa, ja linkit näistä jokaiseen löydät täältä blogista.

 

Tänä vuonna ensimmäisestä luukusta paljastuukin upean Ihanaiset-verkkokaupan lahjakortin arvonta! Blogin synttäreinä mulla oli kunnia arpoa lahjakortti Ihanaisille ja se oli menestys, ja siksi olenkin niin iloinen että Ihanaiset lähti sponsoroimaan myös ensimmäistä adventtiarvontaa.

 

Onko Ihanaiset-verkkokauppa jo tuttu?

Tosiaan, kyseessä on täysin suomalainen verkkokauppa, josta löydät kauniit lahjatavarat sekä sisustustuotteet. Verkkokauppa on painottunut Muumimukeihin sekä muihin Muumituotteisiin, ja niistä Ihanaiset varmasti tunnetaankin parhaiten. Varsinkin näin joulun alla Ihanaiset on ihan taivas, sillä lahjaideoita on tarjolla älytön määrä. Arvonnan palkintolahjakortilla voitkin siis esimerkiksi ostaa itsellesi tai jollekulle muulle joululahjan, sillä vielä ehtii hyvin Ihanaisten nopean toimituksen vuoksi!

 

Osallistu arvontaan ja voita lahjakortti

Ensimmäisessä adventtikalenterin luukussa on siis arvottavana yksi 50 euron lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan. Osallisua voit näin:

× Kerro kommenteissa, mitä ostaisit lahjakortilla Ihanaiset-verkkokaupasta.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa sekä Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 7.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimimerkki julkistetaan seuraavan adventin luukussa.

 

Onnea arvontaan!

 

Palataan adventtikalenteriin jälleen viikon päästä. Ensi viikon luukusta paljastuukin jotain tällä hetkellä tosi suosittua ja trendikästä, joten pysykää kuulolla ;D

 


×××
Jotta pysyt mukana tulevissakin arvonnoissa, ota blogi seurantaan Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× BT: Pinterestin parhaat DIY-joululahjaideat – Kokeile näitä!
× Mun joulukalenterit tänä vuonna: L’Occitane ja bareMinerals
× Parhaat joulukappaleet: Joulufiiliksen nostatusta musiikin avulla
 

Lue myös

BT: Pinterestin parhaat DIY-joululahjaideat - Kokeile näitä!
Mitä rakastan Suomessa?

Kommentoi