Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Cocopandalle!

Edellisen adventtikalenteriluukun voittajaksi valikoitui Sarita täältä blogista. Paljon onnea! Häneen ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.
×××

 

Cocopanda on valehtelematta mun luottokauppa, mitä tulee kosmetiikkaverkkokauppoihin. Sieltä saa tuotteet aina nopealla toimituksella, valikoima on ihan mieletön ja hinnat ovat mun mielestä erittäin kohtuullisia. Siksi olinkin superinnoissani, kun Cocopanda vastasi myöntyvästi mun kysyessä heitä sponsoriksi tämän vuoden adventtikalenteriin ♡ Mä nimittäin suosittelen teille enemmän kuin mielelläni hyväksi todettuja vaihtoehtoja!

 

Cocopanda

Cocopanda on siis suomalainen kosmetiikkaverkkokauppa, joka avasi sivunsa vuonna 2016. Cocopandan laajaan valikoimaan kuuluvat niin meikit, ihonhoitotuotteet, hiustuotteet, tuoksut, meikkitarvikkeet kuin asusteetkin. Valikoimassa on monia brändejä, joita ei Suomesta kivijalkakaupoista saa, kuten esimerkiksi theBalm, Too Faced ja L.A. Girl. Kuvissa näette muutamia tuotteita, joita saa tilattua myös Cocopandalta, ja ehkä huomaattekin että tuotteita tosiaan on ihan laidasta laitaan.

 

Omia lemppareitani

Mun omia lemppareita Cocopandalla ovat Real Techniquesin siveltimet, Nyxin tuotteet ja varsinkin se valkoinen puuteri, joka on usein loppu kivijalkakaupoista, theBalm ja MakeUp Revolution. Näiden valikoimaa mä käyn useinkin tsekkailemassa! Näiden lisäksi koitan aina bongailla uusia testattavia valkoisia puutereita, vihreitä peitevoiteita sekä hopeashampoita. Haha, ne mun omat ikuisuusongelmat, mutta onneksi näihinkin löytyy kosmetiikan parista ”apua”. Nytkin mulla harkinnassa pari uutta valkoista puuteria sekä joululahja siskolle, joita pyörittelen ostoskorissa.

 

Verkkokaupasta löytyy muuten tosi kattava gift guide, joka on superkätevä näin joulun alla. Sieltä saa kivasti vinkkejä, jos lahjaideat ovat vielä vähän hakusessa. Myös Cocopandan joulukalenteriin kannattaa osallistua, ties vaikka onni potkaisee sielläkin ;D

 

Osallistu arvontaan ja voita lahjakortti Cocopandalle

Kolmannessa adventtikalenterin luukussa on siis arvottavana yksi 50 euron lahjakortti Cocopandan verkkokauppaan. Osallisua voit näin:

 

× Kerro kommenteissa, mitä ostaisit lahjakortilla Cocopandalta.
× Muista jättää kommentteihin toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille.
× Voit tuplata ja jopa triplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa sekä Facebookissa.
× Osallistua voi perjantaihin 21.12. asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimimerkki julkistetaan seuraavan adventin luukussa.

 

Onnea arvontaan!

 


×××
Muistitahan jo liittyä lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Adventtikalenteri 2018: Voita laadukkaat magneettiripset!
× Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan!
× Ultimate gift guide for her
 

Lue myös

Ultimate gift guide for her
Tässä on Winston - Perheemme uusin jäsen on pomeranian pentu

Kommentoi