Testissä Vita Liberata -itseruskettavat: Miten ylläpitää rusketus syksylläkin?

Hyvää alkanutta viikkoa! Muistatteko, kun valittelin mun valkoisuutta tässä postauksessa? Siellä totesin tarvitsevani kipeästi itseruskettavaa, ja ennen Venetsian reissua halusin ehdottomasti hiukan väriä pintaan. Ihan vitivalkoisena en nimittäin olisi kehdannut lähteä sinne muiden ruskeiden ihmisten keskelle:D Mä olin aikaisemmin saanut pr-lahjana testiin pari Vita Liberatan itseruskettavaa ja päätinkin ottaa ne kunnon testiin juuri ennen reissua.

Rusketuksesta puhumisen suhteen saatan olla jo tämän kesän osalta aika myöhässä, mutta jollainhan se kesän rusketus on myös ylläpidettävä eikö? Sellaiseenkin tarkoitukseen itseruskettavat ovat oikein loistava valinta!

 

Mulla oli siis testissä jo ehkä pieneksi itseruskettavalegendaksi noussut Vita Liberatan Phenomenal -mousse sekä Fabulous, asteittain ruskettava kosteusvoide. Vastaavia eri merkkien kosteusvoiteita mä olen testaillut jo aiemminkin, ja esimerkiksi viime kesänä mulla oli testattavana NKD-SKN:n itseruskettavat. Postauksen niistä löydät tästä.

 

Kuvissa näette hyvin lähtötilanteen, joka oli oikeasti ihan supervaalea. Mun valkoisuus loistaa tosiaan pitkälle myös näissä kuvissa. Vastaavasti kuvissa näkyy hyvin tilanne kolmen peräkkäisen illan jälkeen, joista jokaisena laitoin kerroksen Phenomenal-moussea. Mutta sitten, minkälaisia nämä itseruskettavat sitten olivat mun mielestä?

 

Phenomenal Tan Mousse

Tämä lupaa todella paljon; rusketuksen luvataan kestävän 2-3 viikkoa ja tämä on kuulemma maailman pitkäkestoisin itseruskettava. Phenomenalin luvataan kuivuvan supernopeasti ja mun käytössä olleen medium-sävyn sanotaan vastaavan 5-7 päivän auringonottoa.

+ Todella helppo levittää!
+ Kuivui nopeasti.
+ Ei tarttunut kyynärpäihin ja polviin.
+ Lopputulos oli todella luonnollinen.
+ Ei tarttunut valkoisiin lakanoihin, valkoiseen yöpaitaan kylläkin hiukan.
+ Selkeä karttaväri.
+ Neutraali haju.

– Ei kestänyt mulla luvattua kahta viikkoa.
– Karttaväri tarttuu vaatteisiin.

 

Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

Pakkaus kertoo yksinkertaisesti kyseessä olevan hoitava ja pehmentävä kosteusvoide, joka ruskettaa asteittain. Mitä useammin voidetta käyttää, sitä syvempi rusketus. Tästä ei ollut eri sävyjä ja kyseessä on väritön voide.

+ Levitys on nopeaa.
+ Kosteuttaa oikeasti hyvin.
+ Ei tartu valkoisiin lakanoihin, vaikka iho tuntuisikin vielä nihkeältä.
+ Tummempi väri kuin Phenomenal-moussella.
+ Luonnollinen lopputulos.
+ Ei inhottavaa hajua.
+ Kerrostuu nopeasti; jo kahden käyttökerran jälkeen lopputulos oli mun mielestä ja mun makuun yllättävän tumma.

– Lähtee kohtuu helposti pois iholta; levityksestä oli kulunut pari yötä, kun suihkun jälkeen pyyhkeeseen jäi vieläkin väriä.
– Ei karttaväriä, ja siksi lopputuloksesta saattaa tulla helposti epätasainen.

Mä tosiaan laitoin ennen reissua kolme kerrosta Phenomenal-moussea ja reissussa kahtena iltana käytin tuota rasvaa jalkoihin. Tykkäsin kummastakin tuotteesta kokonaisuudessaan tosi paljon, ja näen itseni käyttämässä näitä myös jatkossa. Erityisen paljon tykkäsin luonnollisesta lopputuloksesta molempien tuotteiden kohdalla, koska mähän en tykkää liian tummasta sävystä itselläni vaaleiden hiusten vuoksi.

 

Oletko sä testannut jotain Vita Liberata -itseruskettavaa?

 


×××
Tykkääthän blogista jo Facebookissa?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Valkoiset kengät puhtaaksi: Halpa ja yksinkertainen vinkki
× Testissa BB-voiteet: Lumenen Valo ja theBalmin Balm Shelter
× Vertailussa meikkivoiteet: Lancome vs Estee Lauder
 

Lue myös

Koko kesän söpöin asu - Näytin kuulemma Hello Kittyltä
Viimeinen käsky "saa mennä": Hyvää matkaa karvakaksonen ♡

Kommentoi