Oma tyyli

Vintagelöytöjä elokuun ajalta – 2nd hand haulVintagelöytöjä lauantai-iltaan ♡ Mun olisi tarkoitus järjestellä vaatekaappi vielä tälle illalle, mutta samalla vaatekaapin uutuudet osuivat mun silmiin ja tämä postaus idea nousi mieleen. En ole hetkeen esitellyt mitään ostoksia täällä, vaikka ostosten esittelyt ovatkin olleet kovin suosittuja. Mä olen viime aikoina shoppaillut suurimmaksi osaksi käytettyjä juttuja, parin sovelluksen ja Facebookin kautta. Kiinnostaisiko teitä joskus myöhemmin kuulla lisää näistä parista mun suosikkisovelluksesta, joista teen löytöjä?

Sen suuremmitta puheitta, mennään suoraan asiaan! Nämä elokuun aikana tehdyt 2nd hand -löydöt olivat mun mielestä erityisen onnistuneita. Tämä setti sisälsi myös ensimmäistä kertaa vintagelöytöjä, joista olen tosi iloinen ja jopa ylpeä!
Bon voyage -hame

Tämä kotiutui näistä ensimmäisenä ja oli todellakin rakkautta ensi silmäyksellä! Kyseessä on vintagehame, joka on valmistettu tilaustyönä Helsingissä. Mä rakastuin palavasti hameen kuosiin, ja se tuo mulle mieleen Louis Vuittonin ihanat travel-kuosit. Tästä hameesta nousee heti mielikuva matkustamisesta Pariisiin, isojen aurinkolasien, leuan alle solmitun hatun ja siistin neuleen kera. Ah, tällaiset vaatteet on parhaita, joista syntyy välittömästi jokin ihana mielikuva ja jonka kuosi kertoo tarinaa.

Hame ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta suunnittelin yhdistäväni sen esimerkiksi beigeen poolopaitaan ja tennareihin. Matkoillekin tämä tulee aivan varmasti pääsemään mukaan ♡
Vintagepusero

Mä katselin kesän lopussa Zarassa vähän vastaavaa, hieman kiiltävää vaaleanpunaista nätisti laskeutuvaa kauluspaitaa, mutta onneksi tämä tuli vastaan Zadaassa. Mieluummin ostan aina käytetyn, jo kierrossa olevan vaatteen, kuin uuden. Tässä vielä lisäarvoa tuo se, että kyseessä on vintage, eli vaate on ollut kierrossa jo kauan. Tykkään erityisesti paidan yksityiskohdista kauluksessa sekä hihansuissa. Tämä on jo ollut pariin kertaan päällä ja seuraavaksi taidan kokeilla sitä jonkin neuleen alla.


Vintagepaita

Lisää vintagea! Ja myös vaaleanpunaista ahahah 😀 Tämä itseasiassa tuli samassa paketissa edellisen kanssa, ja tämä on haulin ainoa, josta olen vähän epävarma. Paita on supersöpö ja vintagea, niin malliltaan kuin valmistusvuodeltaankin. Tämä on kuitenkin aika hankala yhdistää muiden vaatteiden kanssa, joten täytyy pohtia vielä.
Culottes-housut

Nämä housut taitavat olla ainoat ei-vintaget tässä postauksessa. Kyseessä on alunperin Topshopin ihanat culotter-housut kauniissa dusty pink -värissä, vaikka varsinkin ensimmäisessä kuvassa ne näyttävät ruskeilta. Näistä mä tykkään hurjan paljon ja ne ovatkin jo töissä näkyneet päällä. Näiden ympärille rakentui jo ihania toimistoasuja, joita tulen varmasti jakamaan myöhemmin täälläkin.


Sydänpusero

Viimeisin löytö oli tämä aivan ihana sydänkuosinen pusero ♡ Rakastuin välittömästi supersöpöön paitaan ja erityisesti sydämen muotoisiin nappeihin. Niin pieni, mutta samalla suuri yksityiskohta! Tämä saapui vasta eilen, joten päälle se ei ole vielä ehtinyt, mutta mielessä pyörii todella paljon erilaisia asuvariaatioita.

Tämäkin on vintagea, ja itseasiassa mun suurimmaksi positiiviseksi hämmästykseksi paidan lapussa lukee ”made in Finland”. Aina kun näkee lapussa merkittynä Suomen, tulee niin hyvä olo. Nimittäin vaikka suosiikin suomalaisia brändejä, harvoin vaatteita silti enää valmistetaan Suomessa. Sama juttu toki oli noiden kahden muunkin paidan kanssa, lyhythihainen on valmistettu USA:ssa ja pusero Isossa-Britanniassa. Tällaiset valmistusmaat Intian, Bangladeshin, Vietnamin, Kiinan ja Turkin rinnalla nostavat vaatteen arvoa ehdottomasti ainakin mun silmissä, vaikka paidan materiaali olisikin vain esimerkiksi polyesteriä kuten tuossa ensimmäisessä pitkähihaisessa. Kunpa tällaisia vintagelöytöjä tekisi useammin!


Vintagelöytöjä – Kuinka tärkeässä arvossa vaatteen valmistusmaa on sinulle?
×××

Muistathan seurata mua myös Instagramissa?


Lue myös

Kuntokeskus Liikku ja Liikku-bucketlist
"Aivohalvauksen ja migreenin ero on hiuksenhieno" - E-pillerit ja migreeni

Leave a Reply