Vintage Chanel – Tältä näyttää 30 vuotta vanha laukku

idchanel

Aika esitellä laukkukokoelmani kruununjalokivi ♡ Osa ehkä tietääkin, että olen haaveillut Chanelin laukuista niiiiiin kauan. Ne ovat olleet mulle laukkurintamalla sellaisia ultimaattisia haaveita ja olen aina ajatellut että ”sitten joskus”. Siitä huolimatta käyn tasaisen säännöllisesti eri myyntipalstoilla kuolaamassa laukkuja ja useimmiten silmät osuu juurikin Chanelin laukkuihin. Sitä kautta törmäsinkin tammikuussa tähän kaunokaiseen juuri sopivaan hintaan, joten se oli menoa se.

Kyseessä on siis Chanel Single Flap Bag Square! Tämä on just täydellisen beigen sävyinen ja tietenkin kultaisilla metalleilla. Nahka on lampaannahkaa, joka on se pehmeämpi matsku mutta siitä huolimatta laukku on pysynyt äärimmäisen hyvässä kunnossa.Mähän ostan oikeastaan kaikki laukkuni nykyään käytettyinä ja yhtäkään merkkilaukkua en ole ostanut uutena. Mua itseasiassa viehättääkin nykyään enemmän vanhat laukut, ja mitä vanhempi vintage, sen parempi. Se on jotenkin niin kiehtovaa miettiä, mitä kaikkea vintagelaukku onkaan ”nähnyt”! Se mua tässäkin laukussa kiinnosti ihan älyttömästi, sillä datecoden mukaan tämä laukku on 31-33 vuotta vanha. Mun mielestä on vähän käsittämätöntä, että tämä vintage Chanel on vanhempi kuin minä itse, mutta samalla se nostaa laukun arvostuksen täysin uusiin sfääreihin.Ja tältä siis näyttää yli 30 vuotta vanha laukku. Mun mielestä ihan superhyvältä! Toki pehmeä lampaannahka on ottanut osumaa varsinkin kulmien kohdalla ja takana pinnassa on jokin pieni tahra, mutta ne eivät mua haittaa. Yleisilme on kuitenkin todella siisti enkä olisi koskaan voinut kuvitellakaan että yli 30 vuotta vanha laukku näyttäisi näin hyvältä. Tämä tilanne on se, mitä pitäisikin pyrkiä etsimään vaatteiden ja asusteiden kanssa. Ne voivat kiertää useilla ihmisillä, mutta tärkeintä on pitkäikäisyys. Tämä myös konkretisoi hyvin sen, miksi minäkin mieluummin maksan paljon tällaisesta laukusta. Toki se ei sulje pois sitä, etteikö halpakin laukku voisi kestää kymmeniä vuosia mutta ymmärtänette pointin.

Tällainen on siis mun ensimmäinen vintage Chanel. Innolla odotan meidän yhteisiä vuosia, tästä en nimittäin aio luopua ♡
Vintage Chanel – Olisitko uskonut laukkua 30-vuotiaaksi?
×××

Jos Kööpenhaminan tunnelmat kiinnostaa nyt viikonloppuna, kannattaa seurailla Instagramissa @ellileppiniemi 🙂


Kevään trendiväri beige ja täydellinen camel coat
Kun asusi koostuu sotaunivormun elementeistä - Rento lauantaiasu

Kommentoi