Uudet Villi-juomat – pullo 100% kierrätysmuovia ja kesäisiä juomavinkkejä

id villi-juomat

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’10_2019_Finnspring_Ellileppiniemi3′);Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Finn Springin ja Indieplacen kanssa.
Muistatteko, kun loppukesästä vierailin Toholammilla Finn Springin tehtaalla tai kun toteutin itsenäisyyspäivän tienoilla ihanan sinivalkoisen kattauksen? Ilokseni kumppanuus Finn Springin kanssa jatkuu ja tällä kertaa pääsin kaupallisen yhteistyön merkeissä maistelemaan ja tutustumaan heidän uutuustuotteeseensa! Kyseessä on täysin uusi tuoteperhe Villi, joka olikin todella positiivinen yllätys omasta mielestäni.

Uudet Villi-juomat

Villi-tuoteperheestä löytyy lähdevettä kuplilla ja ilman, kaksi maustettua ja yksi maustamaton vichy sekä kaksi mehukivennäisvettä. Vichyissä makuvaihtoehtoina ovat makean marjaisa puutarhamarjat, raikas ja yllättävä sitruuna-katajanmarja sekä mineraalipitoinen Villi Vahva Vichy. Mehukivennäisvesissä maut ovat mustikka-kuusenkerkkä ja omena-inkivääri. Muutamia tuoteperheen tuotteita maistellessani omaksi suosikiksi nousi Villi Vichy puutarhamarjat, vaikka toki hiilihapotettu maustamaton lähdevesi on aina varma valinta. Villi Vichy puutarhamarjoista tulee heti mieleen kesä ja lämpimät kesäillat ♡ Sitruuna-katajanmarja oli tosiaan aivan uusi tuttavuus ja hauska sellainen olikin! Juomasta tuli mieleen metsä, tuoteperheen nimeen sopivasti. Maku on raikas ja virkistävä, makuyhdistelmä on kiinnostava ja pirskahteleva.

Pääsiäisenä me tehtiin pieni päiväpatikointi lähialueen luontopoluilla ja halusin ottaa näitä uusia Villi-juomia sinne mukaan muillekin maisteltavaksi. Ne tekivät hyvin kauppansa ja meidän raadin äänet jakautuivatkin täysin tasan Villi-juomien maustettujen versioiden kesken. Istuttiin pienellä nuotiopaikalla rehevöityneellä näköalakukkulalla, eväitä syöden ja ulkoilmasta nauttien. Enpä olisi voinut kuvitella parempaa maistelupaikkaa Villi-juomille.

Pullo valmistettu 100% kierrätysmuovista

Aivan erityisen tästä uudesta tuoteperheestä tekee se, että Villi-juomien pullot on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Finn Spring on ehdottomasti etunenässä näyttämässä tietä oikeaan suuntaan, sillä he ovat vesi- ja kivennäisvesihyllyllä ensimmäinen brändi Suomessa, joka ottaa 100% kierrätysmuovin käyttöön. Tämä on itselleni tosi iso juttu ja sellainen lisäarvo, joka varmasti vaikuttaa omaan ostokäyttäytymiseen ja valintoihin kaupan hyllyllä.

Kierrätysmuovin lisäksi tuotteiden hiilijalanjälki hyvitetään, sillä Finn Spring ostaa päästöoikeuksia hankkeista, jotka tuottavat päästötöntä energiaa. Hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä arkisilla valinnoilla ja teoilla sekä heidän tehtaallaan myös käytetään vihreää sähköä. Villi-juomien tuotantoon onkin käytetty 100% uusiutuvaa energiaa. Pieniä asioita, joilla on todella suuri vaikutus meidän tulevaisuuteemme ja nyt tämä kierrätysmuovi on kuin kirsikka kakun päälle.

Kesäisiä juomavinkkejä

Nämä uudet Villi-juomat rantautuvat kauppoihin nyt huhti-toukokuun aikana ja suosittelen todellakin kokeilemaan! Janon yllättäessä nämä on helppo napata kaupasta mukaan, mutta juomien käytössä voi toki olla luovempikin.


✓ Kesäillan kestit
Valitse Villi Vichy puutarhamarjat kesäillan viettoon ja nauttikaa samalla vaniljajäätelöä tuoreiden mansikoiden kera.


✓ Kesäiset juhlajuomat
Kokeile makeaan booliin Villi Vichy puutarhamarjoja! Kirpsakkaampaan drinkkiin tai mocktailiin kannattaa kokeilla Villi Vichy sitruuna-katajanmarjaa.


✓ Lasten kuohuva
Tarjoa sitruuna-katajanmarjaa lapsille korkeasta lasista kun aikuiset siemailevat kuohuvaa. Mehukivennäisvedet sopivat myös hyvin lasten herkutteluun.


✓ Rapeat letut ja vohvelit
Kesän lettu- tai vohvelikesteissä kannattaa taikinan sekaan lorauttaa hiilihapotettua vettä, jolloin letut ja vohvelit saavat rapsakan koostumuksen. Maustetun version valitessasi saat aikaan pientä spesiaalia makua!


✓ Leivonta
Hiilihapotetulla vedellä voi myös kuohkeuttaa ja tuoda kosteutta esimerkiksi kuivakakkuihin tai muffineihin.


✓ Jäätee
Kesäisestä jääteestä saa heti raikkaamman, kun yhtenä ainesosana käyttää kuplivaa vettä.


Jos sulla tulee mieleen esimerkiksi luova kokkausidea Villi-juomien kera, vinkkaa se mulle ehdottomasti kommenteissa niin laitan testiin! 🙂 Itselläni on seuraavaksi maistelulistalla makukivennäisvesi mustikka-kuusenkerkkä, mikä kuulostaa hyvin just mulle maistuvalta.
Villi-juomat – Joko olet bongannut nämä kaupan hyllyltä?
×××

Muista tykätä blogista myös Facebookissa!


Lue myös

25 asiaa, jotka olen oppinut 25 vuodessa - Hyvää syntymäpäivää minä!
Rento keväinen mekkoasu ja tupsubaskeri + kestotyylihaaste

Kommentoi