Viimeaikojen ostoksia

Musta tuntuu, että mä olen tänä vuonna shoppaillut vähemmän kuin normaalisti mutta huono asiahan se ei välttämättä ole 😀 Tässä seuraavaksi mun ostoksia about parin kuukauden ajalta Lontoon reissun jälkeen ihan vaan Suomesta.

1. ja 2. Bikbok x Coca-Cola mallistosta bongatut lippis ja teeppari, nää molemmat oli ihan rakkautta ensisilmäyksellä. Lippis täällä jo vilahtikin suosikkipostauksessa, mutta eikö olekin ihana tuo paita myös!

3. Uusi lamppu yöpöydälle Clas Ohlsonilta. Näin ihanasta lampusta kuvan Viivin instagramissa, ja inspiroiduin kokoamaan meillekin oman lampun. Clasulla on meinaan paljon lamppu- sekä lampunjalkavaihtoehtoja joita voi yhdistellä mielensä mukaan!

3. Mun uusin rakkaus, kesämekko tälle kesälle ♡ Mekko on peräisin H&M:ltä, mutta ne taidettiin viedä heti käsistä. 4. Mitä ihmettä, keltainen paita mulla??! Pohdin Henkkamaukalla kauan tän ja vaaleanpunaisen version välillä, mutta sitten rohkaistuin valitsemaan keltaisen. Mulla ei ole ollut mitään keltaista varmaan sitten ala-asteen, mutta tää kuitenkin osoittautui loistavaksi valinnaksi! Asukuvia on tulossa ihan lähipäivinä 😉 5. Ostinpa minäkin myös ne culottes-housut! Sovitin vaikka kuinka monia kun epäroin niiden sopivuutta mun päälle, mutta oon tyytyväinen että kotiutin nämä kuitenkin. Ostin nää omani Cubuksesta 🙂

6. Tän kesän lempparikengät lähti mukaan Skopunktenista! En koskaan ajatellut syttyväni tällaisille kengille, mutta mun serkun vähän samantyyppiset veivät mun sydämen. Näillä on ihan tajuttoman helppo kävellä, ja arkiseenkin asuun tulee näiden avulla hiukan sitä jotain. 7. Vihdoin mä sain aikaiseksi ostaa Ray-Banit. Nää ovat olleet pohdinnan alla jo yli vuoden ja mun oli tarkoitus ostaa arat Lontoosta, mutta en vain saanut aikaiseksi. Ihan perusmustat lasit olikin hakusessa, ja toivottavasti nää kestää mulla moooonta vuotta. Omani ostin Viking Linen Gracelta. 8. Samasta paikasta hankin myös viimeisen esiteltävän jutun, eli Victoria’s Secretin matkalaturin. Bongasin tän alennuksesta ja tiedän jo että tälle tulee paljon käyttöä. Mun puhelimen akku nimittäin vetelee viimeisiään, joten lisävirta on hyvinkin usein enemmän kuin tarpeen. 
Mitä tykkäsit mun ostoksista?
Mun juhannus 2017
Piknik-risteilyllä

Kommentoi