Viimeaikaisia suosikkeja


Aloitetaan mun viimeaikaiset suosikit Skamista. Mulla ei välttämättä aina ole mitään sarjaa katsottavana, mutta kun sellaisen löydän, yleensä ahmin sarjan muutamassa päivässä. Ja tää ei oo tehnyt poikkeusta… 😀 Skamista ootte kyllä varmaan jo kuulleet monesti aiemminkin, mä oon taas vähän myöhässä tässä, mutta siis kyseessä on kuin Norjan Skins. Tätä näkee Yle Areenasta, jossa tais olla kolme kautta katsottavaksi! Vahva suositus, ja varoitus koukuttavuudesta.

Eniten mun elämää on helpottanut tää kahden metrin laturi! 😀 En ymmärrä miten näin pienestä asiasta voi olla näin iloinen, mutta mä en voisi elää enää ilman. On vaan niin luksusta, että puhelinta ei tarvitse ladata enää samassa nurkassa vaan mä voin jopa kääntyä ja siirtyä keskemmälle sohvaa hahah.

Michael Korsin minireppu. Tää vaan on ihana! Mun tyyliin kuuluu paljon collegepaitoja, ja en aina koe että niiden pariksi sopisi joku hienompi pikkulaukku vaan rennommalla laukulla saa toisinaan sen just täydellisen loppusilauksen. Tällainen yksinkertainen ja rento minireppu ei myöskään vois olla enempää mun tyyliä. Festareille tää on täydellinen!

Tän Lancomen Juicy Shakerin sain siskon kautta laivalta. Jo hetken oon halunnut testailla tätä, eikä tää muuten pettänyt! Ekoina päivinä jäin tähän hulluna koukkuun, vaikka mulla ei koskaan oikeen oo ollut klassista huulirasvariippuvuutta. Tästä sävystä ei jää kovinkaan paljoa väriä huulille, ehkä ihan aavistus vaan. Öljy tottakai kosteuttaa ihan loistavasti, vaikkakin Bepanthen on huulirasvana ehdottomasti paras. Tää kuitenkin on ihan mahtava niille päiville, kun en jaksa panostaa huulimeikkiin.

Viimeaikaisin lempparivaate on ollut ehdottomasti tää Marks & Spencerin harmaa kashmirneule. Tääkin on mulle muutaman koon liian iso kun sopivaa ei ollut jäljellä, mutta mä rakastan oversizeneuleita. Kashmiriin mä oon muutenkin ihastunut viimeisen puolen vuoden aikana ja missiona onkin saada enemmän näitä laadukkaampia neuleita vaatekaappiin. Näitä Marks & Spencerin kashmirneuleita voin suositella ihan täysillä, nää jopa on 100% kashmirneuleiksi sieltä halvimmasta päästä. Multa löytyy tää sama neule beigenä ja oikean kokoisena, se näkyy tossa blogin sivussa 🙂

Mun haamunvalkoisesta ihosta johtuen itserusketuskausi on taas lähestymässä ja siihen valmistautuminen mun kohdalla alkaa kuorinnoilla, mitkä muulloin usein jää ihan unohduksiin. Ostin tätä varten tuollaisen Herbinan Mango Spa -kuorinnan ja oon tykännyt tästä!
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosikkina on Four Reasonsin Silver Mist. Tää on ollut isona apuna hiusten kylmänsävyisenä pitämiseen. Mun hiukset tuppaa aina kellertämään ennemmin tai myöhemmin, ja sen korjaamiseen tarvitaan ajoittain kampaajan käsittelyä, mutta musta tuntuu että tää on pitänyt mun hiuksia viileämpinä pidempään. Miinuksena ei-niin-tiivis korkki, tätä purkkia ei tosiaan voi ottaa esimerkiksi matkalle mukaan… 😀 Tätä suihkiessa kannattaa muutenkin olla varovainen, pari kertaa mun jäljiltä on lavuaari tai kylppärin kaappi ollut hieman liilahtava huuups.
Aikuisten ystäväkirja
Punaiset housut

Kommentoi