Oma tyyli

Viime hetken asuvinkit juhannukseen – Nämä jokaisen on helppo toteuttaa


Moi kaikille! Juhannus on osalla varmasti jo pyörähtänyt käyntiin. Itselläni se alkaa vasta tänään perjantai-iltana, kun suuntaan vielä kynsihuoltoon ennen juhannusrientoja. Sen suurempia suunnitelmia meillä ei tälle juhannukselle ole, mutta se koostuu totta kai yhdessäolemisesta, kavereista ja rentoutumisesta. Todennäköisesti en palaile tänne blogin puolelle ennen sunnuntaita tai jopa maanantaita, mutta ajattelin tänään koota teille vielä pienet viime hetken asuvinkit juhannukseen.

Nämä viime hetken asuvinkit juhannukseen on koottu mun aiemmista asuista, ja sillä idealla, että jokainen voi toteuttaa nämä omasta vaatekaapistaan. Nyt nimittäin taitaa olla jo vähän liian myöhä vaatehankinnoille ja niinhän sen kuuluisi mennäkin, ettei tällaisiin tilaisuuksiin välttämättä tarvitse hankkia uutta. Itselläni on myös meneillään pieni asukriisi, joten haluan samalla inspiroitua omasta vaatekaapistani 😀
Juhannuksen kesäjuhlat

Tarvitset:
♡ kesämekko (tai vaihtoehtoisesti hame ja siisti paita)
♡ tarvittaessa neule
♡ kukkaseppele
♡ mitkä tahansa kengät

Asusta halutessasi:
♡ aurinkolasit
♡ vyölaukku, vyö tai muu nauha vyötärölle
♡ kangaskassiSiistimpiin juhliin olisi ihana pukea päälle jokin kaunis kukkamekko! Kukkakuosi ja rennon malliset, liehuvat mekot henkivät mun mielestä juhannusfiilistä erityisen paljon. Mekon kuin mekon kruunaa keskikesän juhlassa tietenkin kukkaseppeleet, jonka voi myös toteuttaa itse aidoista kukista! Ja jos Suomen kesän viileys pääsee yllättämään illemmalla, rennon kesämekon päälle on helppo vetäistä esimerkiksi neule. Neule voi olla musta, valkoinen, harmaa tai mikä tahansa sävy joka mätsää sun mekkoon, ja lookki näyttää silti todella huolitellulta ja kauniilta. Mä itse olen tänä vuonna ollut erityisen rakastunut helmojen ja neuleiden yhdistelmään.

Jos sun juhannus keskittyy festareille, tämä setti toimii sielläkin loistavasti! Mekkojen kaveriksi sopii nimittäin hyvin esimerkiksi maiharit, jotka luovat upeita festariviboja. Jos teidän juhannuslokaatioon on lupailtu sadetta, myös kumisaappaat näyttävät ihanilta helmojen kera!

Tuo kuvan mekko on saatu pr-lahjana Ellokselta ♡ Se on mun mielestä aivan täydellinen kesä- ja juhannusmekko. Lisäsin siihen itse tuon vaaleanlilan nauhan vyötärölle, kun kaipasin mekkoon enemmän muotoa. Esimerkiksi juhannusfestareilla nauhan voisi hyvin korvata vyölaukulla, jossa kaikki tarpeellinen kulkee huomaamattomasti mukana.
Festarijuhannuksen look

Tarvitset:
♡ sadetakki
♡ shortsit
♡ bändipaita tai muu t-paita
♡ tennarit, maiharit tai tarvittaessa kumisaappaat

Asusta:
♡ vyölaukku
♡ aurinkolasit
♡ kukkaseppeleVaikka edellinenkin kohta sopisi täydellisesti juhannusfestareille, ainakin aurinkoisille päiville, halusin luoda toisenkin varsinaisen festarilookin. Ja erityisesti niille sadepäiville, eli nappaa tästä inspistä vaikka muuallekin sateisille juhannuspäiville! Toivotaan nyt, ettei sadekelejä tulisi kuten luvattu, mutta Suomen kesästä ei koskaan tiedä. Jos ne sadekelit kuitenkin iskevät, pidä sadetakki lähellä. Tähän lookkiin yhdistin ihanan vaaleanpunaisen sadetakkini, kumisaappaat sekä festarityylille uskollisesti rennot farkkushortsit ja bändipaidan (haha, Ed Sheerania ei valitettavasti Suomen festareilla nähdä, mutta toimikoot tämä yksilö inspiraationa). Festarijuhannuksen ykkösasuste on vyölaukku, kuten aiemmin mainitsin, ja tähän lookkiin heitin sen rennosti olalle. Toimii!
Rennosti mökillä


Tarvitset vaihtoehtoon 1:
♡ farkkuhaalari tai muu haalari
♡ collegepaita, t-paita tai rento neule
♡ tennarit

Tarvitset vaihtoehtoon 2:
♡ shortsit
♡ huppari tai collegepaita
♡ tennaritTässä kaksi vaihtoehtoa mökkijuhannukseen, riippuen lämpötilasta! Vähän viileämmällä mä heittäisin jalkaan farkkuhaalarin, sillä se on superrento eikä vaadi sen kummempaa suunnittelua asun suhteen. Sen kaveriksi sopii oikeastaan mikä tahansa yläosa, kunhan fiilis on rento! Toinen vaihtoehto on parempi lämpimämmälle päivälle, ja koostuu yksinkertaisuudessaan shortseista ja ohuesta hupparista. Näyttää todella rennolta, mutta samalla on cool.

Mökillä mä itse en käytä sen ihmeellisempiä asusteita ja jalasta löytyy yleensä tennarit. Laukkua ei tarvita, mutta aurinkolasit saattavat olla paikallaan. Tyttömäisempää fiilistä saa tähänkin kukkaseppeleellä.
Cityjuhannus

Tarvitset:
♡ farkkuhame
♡ nätti paita
♡ koruja

Halutessasi:
♡ glittermeikki
♡ kukkaseppele
♡ pitkä kimonoMonet viettävät juhannusta ihan kaupungissakin, vaikka itse en ole sitä koskaan kokenut. Kaupunkijuhannuksen pukeutumisen mä kuitenkin pitäisin siistimpänä kuin esimerkiksi mökkijuhannuksen, ja tuo ensimmäinen kukkamekkovaihtoehtohan sopii myös cityjuhannukseen täydellisesti. Tässä olen kuitenkin valinnut päälleni kauniin valkoisen farkkuhameen ja sen kaveriksi heitin siistin paidan. Paita on saatu pr-lahjana Ellokselta ♡ Tässä lookissa hame voi olla myös musta tai vaikka ihan farkun värinen, ja paidaksikin kelpaa loistavasti mikä tahansa paita sun kaapista.

Cityjuhannukseen (sekä myös festareille!) sopii myös hyvin glittermeikit, näyttävät korut ja esimerkiksi korkokengät. Asuun voi tuoda juhannusfiilistä glitterien lisäksi jälleen sillä kukkaseppeleellä tai esimerkiksi kukkakuosisella paidalla tai kimonolla. Pitkä kimono näyttäisi tuon mun hameen kanssa aivan ihanalta! Hiuksiin lisäisin trendikkäitä helmipinnejä ja laukkukin saa olla siistimpi.
Viime hetken asuvinkit juhannukseen – Minkälainen on sinun juhannuslook?
×××

Mun Instagramissa @ellileppiniemi on muuten käynnissä juhannusarvonta, osallistu tästä! Ihanaa juhannusta kaikille ♡


Lue myös

Kesän suloisin mekko ja morkkis kenkähankinnasta
Pink Mamma - Ravintolasuositus Pariisiin

Leave a Reply