Lifestyle

Viime aikoina…
Hei ja ihanaa tiistaita ♡ Toivottavasti teidän vuosi 2022 on lähtenyt mukavasti käyntiin. Itselläni tammikuu on ollut just sopivan työntäyteinen, ja paljon muitakin kivoja juttuja on mahtunut vuoden ensimmäisiin viikkoihin. Ajattelin, että voisin koota yhteen viime aikoina tapahtuneita juttuja, niin saadaan tästä kiva kevyt tiistaipostaus 🙂 Kuvituksena ensimmäiset blogissa julkaistut asukuvat joulukuun Espanjan matkalta! Espanjasta myöhemmin lisää, kunhan saan loputkin kuvat käytyä läpi. Mutta asiaan!

Viime aikoina mä olen…

♡ haaveillut avantouinnista. Harmittaa niin paljon, että avantosaunat on suljettu 🙁

♡ aloittanut kodin detox-kuurin. Oikeastaan heti vuoden toisena päivänä se iski ihan yllättäen, tarve ja halu päästä tavaroista eroon. Kävin läpi koko vaatehuoneen ja sieltä päätyikin myytävien pinoon reilulla kädellä vaatteita. Myytävien lisäksi paljon päätyi ihan vaan kierrätykseen, koska jostain syystä olen säästänyt älyttömästi kaikkea turhaa. Vaatehuoneen lisäksi nyt on käyty läpi myös makuuhuone ja sisustustavarat.

♡ sisustanut makuuhuonetta uusiksi. Tämä vähän edelliseen viitaten! Päädyttiin ostamaan uusi sänky käytännön syistä ja siksi makuuhuone koki melkoisen makeoverin. Valmista ei ihan vielä ole, mutta lupaavalta näyttää jo. Ja vitsi miten hyvä uudessa sängyssä olikaan nukkua.

♡ etätyöskennellyt poikkeuksellisen paljon. Ihan huomaamattani, mutta tajusin juuri että olen ollut toimistolla tämän vuoden puolella tosi vähän.

♡ lasketellut enemmän kuin ikinä näin etelässä! Olen innostunut lumilautailusta taas ihan uudella tavalla, ehkä sen vuoksi, kun olen päässyt opettamaan kahtakin eri tyyppiä lumilautailun saloihin. Tää on ihan mun suosikkipuuhaa talvisin.

♡ katsonut monta Harry Potter -elokuvaa. Uudenvuodenpäivänä HBO Maxiin ilmestyi Harry Potter Reunion, jota en meinannut pystyä katsomaan kuivin silmin. Sen jälkeen alettiin katsomaan HP-leffojakin uudelleen, nyt on neljäs selätetty.

♡ ollut uupunut koko someen. Siksi olen ollut täällä blogissakin hiljaa, mutta myös Instagram-tekemisessä sydän ei ole ollut enää samalla tapaa mukana. Siellä avauduinkin kunnolla yksi päivä 😀 Tästä johtuen olen nyt haastanut itseäni TikTokin puolella, kun kokeillaan nyt sitäkin ennen kuin heitetään hanskat kokonaan tiskiin.
bleiseri NA-KD (saatu)
poolo VEROMODA
hame BERSHKA
saappaat NA-KD
laukku H&M

Mitä teille kuuluu?

Uudet taulut olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen - Desenio alekoodi
Testissä Lumene Valo -sarja ja Lähde Nordic Hydra -kosteusvoide

Leave a Reply