Viikko ilman farkkuja -haaste

Tällä viikolla mulla on ollut käynnissä viikko ilman farkkuja -haaste. Mä olen jo pitkään halunnut käyttää farkkuja vähemmän, koska tuntuu että oon vain jumittunut käyttämään niitä. Onhan farkut tosi helppo ratkaisu arjessa, ja ne toimivat yksinkertaisenkin yläosan kanssa, mutta mä haluaisin vähän enemmän. Olen aiemminkin puhunut, että haluan oppia käyttämään vaatekaappiani monipuolisemmin, ja siksi tällainen haaste tuntui hyvältä idealta.

Haasteviikolle sattuikin ihan täydelliset lämpimät ja aurinkoiset ilmat, joten hankaluuksia ei oikeastaan tullut. Asuja oli helppo koota, eikä oikeastaan edes tullut ikävä farkkuja näin lämpimällä säällä, varsinkaan niitä mulle tyypillisiä mustia farkkuja. Yhtenä päivänä olisin tosin halunnut vetäistä mom jeansit päälle aamulla, mutta päivällä olikin jo niin kuuma että kiitin tätä haastetta siitä, etteivät ne päätyneetkään päälle.

Mutta, minkälaisia asuja mulla siis onkaan ollut päällä tällä viikolla?

 

Maanantai

farkkutakki Vero Moda × paita GinaTricot × housut Cubus × kengät Nike

Tämä oli asuista eniten ei-mietitty, koska tuona aamuna mulla oli älytön kiire. Siksi myös tykkään tästä vähiten, jotenkin noiden housujen ja tuon farkkutakin yhdistelmä on turhan laatikkomainen. Kuitenkin oli kiva todeta, että sopii se laventeli keltaisenkin kanssa! Tämä onkin muuten sama asu kuin tässä, mutta vain eri takilla ja kengillä.

 

Tiistai

takki Bershka × t-paita Gant × hame Stradivarius/Asos × kengät Converse × laukku Louis Vuitton

Tämä on varmaankin se mun ylivoimainen lemppari tältä viikolta. Paremmat asukuvat tästä näet täältä. Pakko muuten myöntää, että aamulla lähtiessäni mulla oli tummanharmaa neule tässä yläosana, mutta iltapäivällä oli pakko vaihtaa se pois kun tuli niin kuuma. Hame kuitenkin oli ja pysyi koko päivän!

 

Keskiviikko

neule Cubus × t-paita H&M × housut Zara × laukku Louis Vuitton × kengät Nike

Tästäkin mä tykkäsin yllättävän paljon! Harmaa ja vaaleanpunainen toimii aina, ja nuo housut on yhdet mun lemppareista. Tässä asussa oli tosi mukava olla, ja neule oli helppo ottaa pois kun ilma alkoi lämmetä aamun jälkeen. Oli muuten pakko ottaa tähän tuo vyölaukku mukaan, kun olin todennut sen edellisenä päivänä niin käteväksi heh.

 

Torstai

farkkutakki Vero Moda × t-paita Gant × housut Zara × kengät Nike

Tämän asun kohdalla mua harmitti tosi paljon, kun ei ehditty ottamaan asukuvia. Tämä asu mulla on melkein samanlaisena päällä tässä, mutta tämän viikkoinen on vain rennompi versio siitä.

 

Perjantai

college Makia × housut Zara × hattu Asos × kengät Nike

Perjantainakin oli aika lämmin, mutta olin kuumimman ajan sisällä töissä ja siksi en laittanut päälle mitään kovin kesäistä. Tämä asu olikin paljon rennompi kuin muut, mutta silti tykkäsin tästäkin tosi paljon. Hattu sopi tuohon myös kuin nenä päähän.

 

Lauantai

farkkutakki Vero Moda × t-paita H&M × farkkuhame Forever21 × kengät Nike

Tuo keltainen takki onkin ollut kovalla käytöllä tällä viikolla. Samoin nuo kengät, joita olen käyttänyt töissä ja siksi ne ovat olleet jalassa lähes joka päivä. Eilinen oli ensimmäinen päivä tänä vuonna näin lyhyellä hameella!

 

Sunnuntai

mekko H&M × kengät Converse

Tänään päällä on ollut sitten tämä ihana vaaleansininen mekko. Tuo on yksi kesän helpoimmista vaatteista mitä mulla on, koska se toimii aina ja se on niin älyttömän rento. Ja siinä on taskut!!:D

 


 

Yllättävän paljon tuleekin käytettyä samoja vaatekappaleita viikon aikana, eikä sitä oikeastaan edes huomaa kuin vasta nyt kun nappasin kaikista nopean kuvan. Mutta niinhän se kuuluukiin, käytettäväksi ne vaatteet on tehty. Kuvat kaikista asuista ei tosiaan ole mitään huippuluokkaa, vaan monesti nappasin kuvan kotitalon hississä pitkän työpäivän jälkeen. Toivottavasti idea kuitenkin toimii kuvien laadusta huolimatta!

Osallistu ihmeessä sinäkin viikko ilman farkkuja -haasteeseen! Haluankin haastaa tähän mukaan kaikki tätä lukevat, koska tällainen itsensä haastaminen on parasta 🙂

 

Mikä näistä viikko ilman farkkuja -haasteen asuista on sun lemppari?

 


×××
Voit liittyä lukijaksi helposti esimerkiksi Bloglovinin kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Apua, onko vyölaukku taas muodikas?
× Luottoasu Englannissa: Flanellimekko ja tekonahkalegginsit
× Keltainen farkkutakki piristää harmaintakin päivää
 

Lue myös

27 päivän työputki ja mitä siitä on seurannut?
Listahullun päiväkirja: 10 x parasta just nyt, 5 x to-do ja 5 x ei-niin-kivaa

Kommentoi