Vankilasta karanneena

Nähtiinkin Nooran kanssa jo ennätyksellisen nopeasti uudelleen, mikä sopi mulle paremmin kuin hyvin! Nooralle kävi pieni äksidentti niiden aiempien kuvien kanssa, joten päätettiin siis raivata aikaa uudestaan kuvailulle pian. Nämä kuvat on otettu vielä vanhalla linssillä, mutta ehkä sitten seuraavat sillä uudella ;D


Me oltiin sunnuntai ja maanantai Helsingissä pikareissulla taas, ja ehdittiin käydä nopsasti Zarassakin. Siellä on melkeinpä pakko yrittää käydä aina Helsingissä (tai Turussa) käydessä kun sitä ei muualla Suomessa ole. Tampereelle on kyllä tulossa uusi kauppakeskus, ja olisin enemmän kuin kiitollinen jos Zara rantautuisi sinnekin haha…♡ Rakastan siis sitä kauppaa vaikka yleensä mitään ei tartukaan mukaan, mutta nyt tällä kertaa tein tosi hyviä löytöjä joista yksi on nämä housut.

Raidallisia housuja mä oon kuolannut jo loppukeväästä asti mutten oo aiemmin raaskinut ostaa niitä. Epäröin vähän että tuleeko niille kuitenkaan käyttöä ja osaanko yhdistää niitä mihinkään, mutta nyt rohkaistuin ostamaan ne kun näin Zarassa nämä vieläpä ihan kohtuullisella hinnalla. Nyt kun nää on ollut mulla yhden päivän päällä, oon vakuuttunut että näille tulee käyttöä ja paljon! Kapeista raidoista tulee ehkä hiukan vankilavibat mutta mä tykkään näistä silti hurjasti 😀 Asu on tosi yksinkertainen ja ihan vaan mustavalkoinen jälleen kerran, mutta nää raidalliset housut tuo tähän silti sitä jotain tiettyä mielenkiintoa.


Oon muuten ollut viime päivinä tosi turhautunut, musta tuntuu ettei mikään suunniteltu onnistu. Yritän kaikkeni, mutta tuntuu ettei mikään vaan riitä. Koitan olla avuksi mutta apu ei kelpaa. Yritän pitää suunnitelmista kiinni mutta turhauttaa kun en pysty siihen yksin, enkä sitten saa vastakaikua. Pyrin suunnittelemaan kaikkea kivaa, mutta tuun siitä surulliseksi kun se ei kelpaakkaan. Loma on tosiaan myös siitä loistava juttu, kun näkee vähän keitä ihan tosissaan kiinnostaa viettää vapaa-aikaansa mun kanssa ja keitä ei. Ja se oikeasti särkee mun sydämen kun tajuan, että ehkä vika onkin siis vaan mun seurassa. Suunnitelmat muuttuu ihan viime hetkillä tai peruuntuu kokonaan, ja se turhauttaa mua tosi paljon. Mä itse olen aika extempore-ihminen, eli rakastan tehdä kaikkea tosi nopealla varoitusajalla ja liian tarkka suunnittelu etukäteen vähän jopa ärsyttää, mutta silti musta tuntuu pahalta jos on jotain suunniteltu ja ehditty jo olla jostain tosi innoissaan ja sitten yhtäkkiä vedetäänkin matto alta.

Tänään on mun viimeinen varsinainen lomapäivä, ja maanantaina koittaa taas työt. Tänään lähdettiin ajelemaan saaristoon, huomiselle on myös pari kivaa suunnitelmaa ja sunnuntaina kruunataan loma pikaisella Tallinnan reissulla. Ja se on ihan mahtavaa että nyt on viikonlopuksi näin paljon tekemistä, niin ehkä en ehdi murehtia sen enempää. Nyt vaan täytyy nauttia täysillä näistä päivistä rakkaiden ihmisten seurassa ♡
Miten te yritätte selviytyä turhautumisesta? Ja hei mitä pidätte näistä raitahousuista? 🙂

housut Zara × t-paita Gant × kengät Skopunkten × kaulakoru Forever21 × aurinkolasit Ray-Ban

×××
Snäppiin on tosiaan tulossa paljon matskua Tallinnasta, joten muistakaa ottaa seurantaan @ellimarias 🙂
Uusi objektiivi
Kosmetiikan luottotuotteet osa-alueittain

Kommentoi