Vaaleanpunainen puuvillamekko Venetsiassa ja huivi vyönä


Hyvää alkuviikkoa! Aloitin viime viikolla purkamaan Venetsian reissun asukuvia, joten eiköhän jatketa niistä. Tämä kyseinen asu mulla oli päällä ensimmäisenä kokonaisena reissupäivänä, jolloin oli reissun viilein päivä eli ”vain” 28 astetta lämmintä.

 

Olen koko kesän etsinyt täydellistä t-paitamekkoa ja vähän harmittaa että löysin sen vasta nyt kesän lopussa. Löysin tuon aivan täydellisen värisen t-paitamekon Putiikki Rannalla -nimisestä liikkeestä. Kyseessä on Pura Finlandin täysin luomupuuvillainen mekko, joka on valmistettu ekologisesti lähituotteena. Eli ihan mielettömän isot pisteet tälle mekolle!

 

Mekko on mulle pari kokoa liian iso, sillä sen kuuluisi oikeasti olla aika istuva. Se kuitenkin oli viimeinen kappale myymälässä sekä hyvässä alessa, niin päätin ostaa sen itselleni. Vyö avulla siihen nimittäin saa tosi kivasti hiukan muotoa, eikä se vyön kanssa näytä ollenkaan niin isolta.

 

Pitkästä aikaa myös tuo Louis Vuittonin bandeau-huivi sai siis käyttöä! Mun on ollut aika vaikea käyttää tuota, mutta sehän menee myös vyönä ihan superkivasti, johon sain itseasiassa idean Maijan Instagramista. Sen sävymaailmakin sopii täydellisesti tuon mekon kaveriksi.

 

Hattu muuten oli ensimmäinen ostos Venetsiassa. Mulla ei oikein ole kesään sopivia hellehattuja enkä halunnut ottaa lippistä mukaan. Suunnittelinkin ostavani jonkun kivan hatun paikan päältä, ja tämä yksilö löytyi ihan vaan peruskrääsäkojusta tien varrelta. Olen itsekin yllättynyt, kuinka paljon tykkäsinkään tuosta hatusta, ja se saa varmasti lisää käyttöä ensi kesänä.

 

mekko Pura Finland × vyö Louis Vuitton × laukku Ted Baker × hattu turistikoju Venetsiassa × kengät Stradivarius

 

Noita kenkiä ette olekaan tainneet nähdä! Ne ovat peräisin muutaman vuoden takaiselta Maltan matkalta. Ne ovat niin kauniit ja sirot, ja tekevät kesäasuista tosi naisellisia. Noissa on vaan se huono puoli, ettei noilla tosiaankaan kävellä pitkiä matkoja 😀 Kengissä on nimittäin niin ohut mutta kova pohja, etteivät ne todellakaan ole kävelykengät. Mulla olikin tuona päivänä suurimman osan ajasta släbärit jalassa, joilla on paljon pehmeämpi kävellä. Nätimmät sandaalit vaihdoin jalkaan vasta illalla, jolloin ei tarvinnut enää kävellä juurikaan.

 

Iskeekö tämä vaaleanpunainen puuvillamekko teihin?

 


×××
Muista, että voit seurata blogia helpoiten Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Koko kesän söpöin asu – Näytin kuulemma Hello Kittyltä
× Urheilutrikoot arkiasussa: Voiko sporttinen asu olla tyylikäs?
× Miten yhdistää: Sama mekko arjessa ja juhlassa
 

Lue myös

BT: Miksi bloggaan?
Burano - Värikkäiden talojen paratiisi lähellä Venetsiaa

Kommentoi