Urheilutrikoot arkiasussa: Voiko sporttinen asu olla tyylikäs?

Muistatteko, kun pari vuotta sitten fitnessbuumin ollessa huipussaan, ihmiset käyttivät arkielämässäkin urheilutrikoita. Monet naureskelivat tälle tyylille ja kuulin usein, että urheilutrikoilla oli taas oikeutettu vihattujen legginsien käyttö tai että sitä omaa sporttisuutta yritettiin vain korostaa. Tai oikeastaan sitä omaa pyöreää peppua.

 

Mä en koskaan käyttänyt urheilulegginsejä arkielämässä, mutta silti itselleni se oli ihan yksi ja sama, kulkiko joku kanssaihminen urheilutrikoissa vaikkei ollutkaan menossa urheilemaan. Mutta hei katsokaas mitä mulla oli yksi päivä päällä ihan tavallisessa arjessa; no ne urheilutrikoot.

 

Tuo mekko on osoittautunut aika haastavaksi vaatekappaleeksi, ja mun on ollut yllättävän vaikea keksiä asuja sen ympärille. Se kuitenkin tarvitsee tuon valtavan halkion vuoksi jotain alle, mutta farkut tuntuvat liian paksuilta. Mä olenkin eniten käyttänyt tätä mekkoa tekonahkalegginsien kanssa, ja se on muuten todella kiva match! Siinä yhdistelmässä tuon saman vyön kanssa näytän tosin vähän ninjalta, koska tuon mekon leikkaus ja malli on hiukan japanilaistyylinen (enhän ole ainoa joka on tätä mieltä? :D), mutta mun mielestä se on vaan hauskaa!

 

Mekko tosiaan kaipasi mun mielestä vähän ryhtiä ja löysinkin kaapin perältä tuon vyön. Muistan, kuinka rakastuin siihen kaupassa vuosia sitten, mutta sitten en osannutkaan käyttää sitä. Mutta en myöskään raaskinut luopua siitä ja hyvä niin, koska tuon mekon kanssa se sopii täydellisesti yhteen.

 

Urheilutrikoot mä valitsin mekon alle siksi, että ne olivat tarpeeksi ohuet. Kaipasin myös hiukan väriä tähän asuun, ja jotenkin nuo mustat vihreällä kuosilla tuntuivat hyvältä idealta 😀 Sain kadulla muutamia aika pitkiä katseita, mutta mä silti tykkäsin. Varmaan arvata saattaa, että tässä asussa oli älyttömän mukava olla. Mä myös tykkään tässä asussa siitä, että tämä on jotenkin tosi editorial-tyyppinen, eikä ehkä sellainen tyypillinen arkiasu. Jos vaan olisi taitoa ja resursseja, tämän asun asukuviksi olisi sopinut täydellisesti sellaiset dramaattiset editorial-kuvat!

 

mekko (*mainoslinkki, saatu) Junkyard × urheilutrikoot Nike × vyö Bik Bok × kengät Nike

 

Urheilutrikoot arkiasussa – Mitä mieltä sä olet tästä sporttiasusta?

 


×××
Voit seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Miten yhdistää: Sama mekko arjessa ja juhlassa
× Käytetyin vaate tänä kesänä on tämä hame: Cokegirl ja keltaisia norsuja
× Punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen: Asu British Museumissa
 

Lue myös

Millainen on mun unelmien koti?
Venetsia: Millainen oli mun ensikosketus Italiaan?

Kommentoi